Miért fikázzák ennyire a tegnapi x-faktoros csajt?
Miriamre gondolok. Oké, tényleg nincs hangja, se tehetsége, és elég botrányos volt ahogy viselkedett. Meg is kapta a magáét, viccet csinált magából egy ország előtt, és a zsűri is kiosztotta.
Kíváncsiságból ránéztem a youtube csatornájára. Hát stúdiózva sincs túl jó hangja. De amit a kommentelők művelnek az már durva. Még akik a tehetségét, vagy az énekhangját kritizálják, aránylag kultúrált módon, arra azt mondom oké, bár szerintem már ők is túltolják. De akik konkrétan magát a csajt sértegetik. Elhordják mindenféle nyomorék szerencsétlennek, senkiházinak, meg "biztos sokat kellett a szájával dolgoznia azért a lemezért", azért mert volt egy elcseszett szereplése az xfaktorban? Azért álljon már meg a menet. Oké, felfogta hogy szar volt, megmondták neki, de miért kell még ezek után is ennyire rugdosni?
Nekem nem úgy tűnt hogy felfogta.Hisztikirálynő.
Most jött rá hogy az egész zenei karrierje egy nagy nulla.
Én sajnálom mert tudom milyen ha az ember kudarcot vall.
Viszont minősíthetetlen volt a viselkedése.Mint egy durcás kisgyerek.
Meghallgattam a számait, mint dalszerző, teljesen korrekt, semmivel sem rosszabb mint bármelyik pop előadónak a számai, sőt néhány még jobban is sikerült. A hangja tényleg nem túl jó, de volt ahova pont passzolt ez a fura ének.
Ami meg a külsejét illeti, az tiszta Orbán Ráhel az is olyan furán szexi. Simán lehetett modell. Vannak munkák ahova pont az ilyen típusú embereket keresik.
A viselkedése persze olyan volt amilyen, de Magyarországon az emberek 60%-ának ilyen a viselkedése. Ha elolvasod a kommenteket a videói alatt, akkor láthatod, hogy semmivel sem jobbak mint ők. Mellesleg tényleg megnézném, hogy az a sok "jó ízlésű" ember akik ott írogatnak mit hallgatnak szabad idejükben...
Gyerekek, hát valakinek még mindig nem világos?
AZ egész X faktor egy előre megrendezett, forgatókönyv szerint megírt kamu szarság.... amolyan Mónika show egy tehetségkutató köntösébe bújtatva.
Ezek a cirkuszoló, meg bűnrossz "énekesek" valójában felbérelt kamuszereplők, akik pontosan azt csinálják, amire beszervezték őket.
Ez a csaj most vagy valóban kissé túltolta a színészkedést, vagy ennyire hülyének nézik a szerkesztők a nézőket, mert erről bizony sütött hogy kamu az egész. Most gondoljatok bele: ha valóban anyázni kezd, meg dobálózni a mikrofonnal, és hadonászni a zsűri felé, vajon nem kellett volna bejönnie a biztonságiaknak, és kivezetnie, mielőtt kárt tesz valakiben? Ez a jelenet direkt így lett megírva.
Ha mindenki átlagosan, vagy jól szerepelne, akkor unalmas lenne az egész műsor, és a kutyát sem érdekelné, ez a mittomén hányadik széria, hisz lerágott csont már az egész. De a nézőknek a botrány kell, amiről beszélni lehet, és itt jönnek képbe ezek az emberek, akik 3 perc hírnévért (és némi fizetségért) simán beégetik magukat egy ország előtt.
Nem véletlen, hogy a zsűriben is mind régebbi tehetségkutatókból kikukázott, "énekesek" ülnek, hiszen egyetlen profi, valódi tudással rendelkező zenész sem adja már a nevét ehhez a szennyhez.
De nem baj,a sok birka tv függőnek ez is megfelel.
Most néztem meg a felvételt a balhéjáról. A gond nem is azzal volt, hogy zenével elcsúszott a hangja, de zene nélkül már jól ment.
Egyszerűen ott kezdődött az egész balhé, hogy hiába próbált rávilágítani a zsűri, hogy zenével elcsúszott a hangja és nem volt jó a produkciója, ő végig megerősítésre vágyott, hogy de amúgy nincs rossz hangja, csak a zene miatt elcsúszott az elején.
Szerintem önbizalom hiányos (ezt az is bizonyítja, hogy többször kérdezgette, hogy "De azért amikor énekeltem utána az jó volt?" ) és, amikor az áhított megerásítés és dícséret helyett csalk szidalmazást kapott válaszul, kezdett eldurvulni.
Fájt neki, hogy nem kap pozitív megerősítést, támadásként élte meg a negatív kritikát és rá visszatámadott.
Egy hétköznapi ember nem ennyire érzékeny. Elfogadja, hogy igen, pocsék volt a produkciója, majd kimegy és a családja előtt sírva fakad, hogy azért ez fájt, meg megszégyenűlve érzi magát (nem marad ott pluszban és égeti magát méginkább azzal, hogy magyarázkodik, meg visszatámad és a többi) és kb az egész 2 perc alatt le is ment volna (ezt az egyik zsűri még ki is hangsúlyozta). - ez az ami nem tetszik a nézőknek és ezért születnek a ronda hozzászólások, amikben szidalmazzák a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!