Mit szóltok a tegnapi X-faktoros dühöngőhöz?
Figyelt kérdés
Aki leugatta Tóth Gabit és az egész zsűrit.2014. szept. 14. 11:47
1/15 anonim válasza:
Egy elmebeteg állat. És most elnézést kérek az egész állatvilágtól, hogy egy lapon emlegetem őket egy ilyen idiótával....!!!
2/15 anonim válasza:
Felröhögtem, ahogy leosztotta Tóth Gabit, meg ahogy az felhúzta magát ezen, de azért remélem a vak is látja és a hülye is tudja, hogy ez előre megrendezett műbalhé volt. Nem kell komolyan venni.
3/15 anonim válasza:
Primitív dolog, akár megrendezett, akár nem.
4/15 anonim válasza:
Szerintem is megrendezett volt, ezeknek fizetnek.
5/15 anonim válasza:
Ezt pont linkelték nekem. Tényleg elhiszi valaki, hogy ez nem megrendezett jelenet volt? Mintha a biztonságiakat pont nem ilyen esetek miatt fizetnék:D
Mondjuk ez a színjáték jellemző az egész műsorra, szóval sok szórakozást hozzá...
6/15 anonim válasza:
Sztem mar most tudjak, hogy ki fogja megnyerni!
7/15 anonim válasza:
Megnyilvánultak a démonjai benne, és láthatóvá váltak. Mi ezen az ügy?:D Teljesen hétköznapi dolog.
8/15 anonim válasza:
7+ Egy leuralt ember, semmi több.
9/15 anonim válasza:
Ezt nem bírom ezekben a műsorokban, hogy már annyira mű az egész, hogy élvezzük azt, hogy hüléynek nézik a nézőt?! Most az RTL-en is lenne ez az új főzős műsor (konyhafőnök), ami teljesen jó lenne és érdekes ha nem színészkednék túl és nem lenne ennyire megrendezett mű az egész. Így meg az egész szánalmas.
10/15 anonim válasza:
# 9
Ez van, ha görcsösen Gordon Ramsay-t akarják utánozni. Egy csepp kreativitás sem szorult a magyar tévésekbe. Egy az egyben azt akarják eladni, mint ami az USA-ban ment. Pont ugyanazokkal a konfliktusokkal és szereplőkkel. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!