Mikor van a TV2-n reklám?
A TV2 nem a műsorok közé, hanem rigtig a műsor közepére teszi a reklámokat. Amikor vége van egy műsornak, akkor közvetlenül utána jön a másik, s két műsort mindig az választ el egymástól, hogy "A következő műsorszám megtekintése XX éven aluli nézők számára nem ajánlott." Ez akkor zavar, amikor megnézek egy vetélkedőt, s a vetélkedő után valami olyan műsor következik, ami engem nem érdekel.
A TV2 miért a műsoroknak a közepére teszi a reklámot?
Ahogy a 2X-es is írta, ha a műsorok közben van reklám nagyobb eséllyel hagyják ott az emberek, míg műsor közben ottmaradnka a végéig. És ahogy az egyiknek vége, úgy marad, hisz már kezdődik is a következő.
Itt azért érdemes annyit megemlíteni, hogy én nem vagyok egy "nincs tv-m, csak dokut nézek" ember, de eszembe nem jutna RTL-t vagy TV-t nézni. Ha mégis akkor is max felvételről, pont az ilyenek elkerülése miatt.
Látod így nem csak A piramis-ban lévő reklámokat, de ha jól értem a Ninja Warrior-ban lévő reklámokat is megnézed. A kereskedelmi tv-ket csak az érdekli, hányan nézik egyes reklámblokkjaikat.
Sorozatott kb. húsz éve nem néztem kereskedelmi tv-n, mert megöli a hangulatukat a reklám, és azota szélessávú internettel könnyű megnézni a netről őket. Jó filmet soha nem néztem, úgyan ezért is kereskedelmi tévéken. Az már 25 éve letöltöm.
Igaz, hogy a Szerencsekerék is meg a Bezár a bazár is mind a kettő vetélkedő, de a Szerencsekerék most megy a TV2-n, míg a Bezár a bazár ismétlés. A TV2 nem a két műsor közé, hanem a műsoroknak a közepére teszi a reklámokat. A Bezár a bazár olyan későn van, hogy azt legfeljebb hétvégén nézhetem, amikor másnap sehova nem kell mennem.
Ha még a műsoroknak a közepén sem lenne reklám, akkor nem lenne baj, hogy közvetlenül egymás után jönnek a műsorok. Akkor minden ember örülne, hogy ez egy reklámmentes kereskedelmi csatorna. Ha két műsor között van egy reklám, az csak azoknak baj, akik mind a kettőt meg akarják nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!