Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Köszönjük meg a kedves Lolának...

Köszönjük meg a kedves Lolának, hogy a Mokka közepén elmondta mi van a Breaking Dawn-ban?

Figyelt kérdés
Ez csak szerintem volt rohadtul bunkó dolog? Bekapcsoltam a Tv-t, láttam hogy az Alkonyatról lesz szó ezért elkezdtem nézni.. Elkezdtek dumálni erre a kedves Lola bejelentés nélkül 5 mp alatt lelőtte a Breaking Dawn lényegét! Mert hogy aki olvasta a könyvet az úgy is tudja.. És azokra nem gondol akik nem olvasták még el, csak szerették volna? Eddig sikerült elkerülnöm, hogy megtudjam a lényeget pont a héten kezdtem volna olvasni az utolsó kötetet erre ez a hülye k*rva 5 mp alatt elmondja mi lesz benne. Ostoba buta liba! Totál kiakasztott.. Így már a könyv sem lesz olyan érdekes.. Legalább mondta volna hogy olyat fog mondani amit még valaki nem ismerhet.. Ez csak szerintem felháborító?
2010. júl. 12. 08:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azért elég fontos volt, mert ugye Renesmee lett az ő bevésődésének tárgya. :) Közben elolvastam már a könyvet és nagyon jó volt, imádtam.. Kár hogy vége lett! :(
2010. júl. 19. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!