Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Köszönjük meg a kedves Lolának...

Köszönjük meg a kedves Lolának, hogy a Mokka közepén elmondta mi van a Breaking Dawn-ban?

Figyelt kérdés
Ez csak szerintem volt rohadtul bunkó dolog? Bekapcsoltam a Tv-t, láttam hogy az Alkonyatról lesz szó ezért elkezdtem nézni.. Elkezdtek dumálni erre a kedves Lola bejelentés nélkül 5 mp alatt lelőtte a Breaking Dawn lényegét! Mert hogy aki olvasta a könyvet az úgy is tudja.. És azokra nem gondol akik nem olvasták még el, csak szerették volna? Eddig sikerült elkerülnöm, hogy megtudjam a lényeget pont a héten kezdtem volna olvasni az utolsó kötetet erre ez a hülye k*rva 5 mp alatt elmondja mi lesz benne. Ostoba buta liba! Totál kiakasztott.. Így már a könyv sem lesz olyan érdekes.. Legalább mondta volna hogy olyat fog mondani amit még valaki nem ismerhet.. Ez csak szerintem felháborító?
2010. júl. 12. 08:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
tudod mennyivel egyszerűbb az élet tévé nélkül?: :D XD
2010. júl. 12. 09:00
 2/11 A kérdező kommentje:
De áh érted, sose nézem ezt a sz*rt épp, hogy bekapcsoltam a TV-t és mondják, hogy az Eclipse-ről lesz szó.. Mondom belenézek erre ez a p*csa 5 mp alatt lelövi a poént.. Eddig sikerült elkerülnöm, hogy megtudjam ez a szuka meg szimplán kinyögi.
2010. júl. 12. 09:05
 3/11 anonim ***** válasza:
kis spoilerező rib*nc:D
2010. júl. 12. 10:00
 4/11 hell-ikon ***** válasza:

Kell nektek "korán reggel" tv-t nézni, nemhogy inkább kimentetek volna a strandra ebben a dögmelegben:D

(Csak a kérdést olvastam el, így ha a magyarázat tartalmazza mit mondott a csaj, én lemaradtam/lemaradok róla.:P)

2010. júl. 12. 11:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Köszi Lola, így legalább megszűnik az olvasottsága. :D
2010. júl. 12. 12:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
irigyelem a problémádat:)
2010. júl. 12. 12:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Hidd el van ennél nagyobb problémám is, csak tudod rohadtul idegesítő, hogy van egy dolog ami feldob, amitől jó kedvem lesz (pl.: az olvasás) erre megtudom mi lesz benne még mielőtt én elolvastam volna.. Ergo ezt a jó dolgot is elfelejthetem, mert így már nem olyan.
2010. júl. 12. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Figyu én már nagyon-nagyon régóta tudtam, hogy mi lesz a könyv legeslegvégén, és mégis eszméletlenül élveztem olvasni. Hidd el attól, hogy tudod nem vesztettél sok mindent. Sót nem hiszem, hogy minden izgalmas részt mondott volna, hacsak nem több órán keresztül beszél a könyvről.

15/L

2010. júl. 12. 13:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Persze igazad van, csak maga a tudat hogy egy nagyon fontos dolgot mondott el ami lényeges az egész storyban kicsit bántó.. AKI NEM OLVASTA A KÖNYVET MOST NE OLVASSON TOVÁBB!!!: tehát azt tudtam hogy vámpír lesz Bella és azt is hogy gyereke fog születni, de ez a p*csa azt mondta el hogy Jacob szerelme lesz a születendő gyermek.. Azt hiszem ez nagyon fontos részlet és így már nem lesz az igazi! :(
2010. júl. 12. 13:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez nem is annyira lényeges pont, csak egy egészen kicsi rész foglalkozik ezzel, és csak néha megemlítik. Sőőt (pici spoiler)

nem is igazán a szerelme, erről nincs szó, de majd elolvasod.

Nagyon élvezhető így is, mert más fontos dolgok történnek. Amit ő elmondott azt azt hiszem azért mondta, mert azt hitte, hogy ezt úgyis mindenki tudja. A fontosabb részeket meg sem említi.

2010. júl. 12. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!