Köszönjük meg a kedves Lolának, hogy a Mokka közepén elmondta mi van a Breaking Dawn-ban?
Kell nektek "korán reggel" tv-t nézni, nemhogy inkább kimentetek volna a strandra ebben a dögmelegben:D
(Csak a kérdést olvastam el, így ha a magyarázat tartalmazza mit mondott a csaj, én lemaradtam/lemaradok róla.:P)
Figyu én már nagyon-nagyon régóta tudtam, hogy mi lesz a könyv legeslegvégén, és mégis eszméletlenül élveztem olvasni. Hidd el attól, hogy tudod nem vesztettél sok mindent. Sót nem hiszem, hogy minden izgalmas részt mondott volna, hacsak nem több órán keresztül beszél a könyvről.
15/L
Ez nem is annyira lényeges pont, csak egy egészen kicsi rész foglalkozik ezzel, és csak néha megemlítik. Sőőt (pici spoiler)
nem is igazán a szerelme, erről nincs szó, de majd elolvasod.
Nagyon élvezhető így is, mert más fontos dolgok történnek. Amit ő elmondott azt azt hiszem azért mondta, mert azt hitte, hogy ezt úgyis mindenki tudja. A fontosabb részeket meg sem említi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!