Mi a véleményetek arról, hogy a TV2 sokszor utánozza az RTL-t?
Tudom, az RTL kezdte a Való Világgal, leutánozta a Big Brothert.
Ezt egyszer "kölcsön kenyér visszajár" alapon visszaadják, oké, de a TV2 igen sok műsorát utánozta az RTL-nek.
Álljon itt néhány példa alátámasztásul:
Barátok közt - Jóban-rosszban
Fókusz - Aktív
Fókusz plusz - Aktív extra
A gyanú árnyékában - Veled is megtörténhet!//Családi titkok
Vacsoracsata - Hal a tortán
Éjjel-nappal Budapest - Csajok, pasik, Balaton!
A konyhafőnök - Master chef
A konyhafőnök WIP - Master chef WIP
A konyhafőnök junior - Master chef junior
A fal - A piramis
...
Néhány csatorna-utánzás:
RTL II - Super TV2
Film+ - Mozi+
Cool - Prime
Muzsika TV - Zenebutik
Sorozat+ - Izaura TV
Konkurencia kell, konkurencia kell, értem én, de ez az utánzás már túlmegy egy határon, szerintem...
Nem a konkurencia miatt van. Ha valami népszerű, te is megpróbálsz vele nézettséget csinálni. Valaki elkezdi, majd ha az bejön a nézőknek, akkor mások is megpróbálják ugyanazt megcsinálni. Ez csak amiatt RTL-TV2 szemléletű, mert csak nekik van licencre vagy saját műsor elkészítésére elég pénzük.
Pedig ha megfigyeled, mindenhol így van. Nézd meg mi megy Youtube-on, hogy fut körbe egy trend. Egy ember kitalálja, majd végigfut mindenkin, hogy gamapleyer, vlogger, kritikus, parodista akar lenni, mert másoktól ezt látja, és ő is nézettséget akar vele szerezni. Az alműfajokról nem is beszélve, hogy éppen mit találnak ki és utánozza le őket mindenki (kihívás, prank, mukbang, haul, rant, akármi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!