Csak én nem értem ezeket a kpop fangirl-öket?
Szerintem kicsit eltértetek már a kérdés tárgyától.
De ha már itt tartunk, nekem sem jön be a BTS zenéje. A tagokkal semmi bajom, arik, néha szívesen megnézek crack videókat, meg ilyesmiket, de a zenéjükkel engem egyáltalán nem tudtak megfogni, és kicsit indokolatlannak érzem a nagy hájpot körülöttük, szerintem semmiben nem kiemelkedőbbek, mint más koreai fiúbandák. De nyilván egy rajongó ezt máshogy látja, és vérig sértődik egy ilyen véleményén, holott ez csak ízlés kérdése. #11, nem kell ezen megsértődni, mindenkinek más zene tetszik. :) De a #10-es válaszoló is fejezhetné ki finomabban a véleményét. :)
Bocs, hogy megkérdezem de szerinted mit szokás csinálni egy koncerten? Nyilván üvölteni, sikítani, ilyenek. Szerinted inkább maradjanak kussban végig és majd a végén visszafogottan tapsolják meg az előadót? Ez nem a színház, hanem egy koncert. Az emberek jól szórakoznak és rekedtre ordítják magukat, nem csak a kpop koncerteken, hanem bármilyen koncerten.
A többiről no comment, csak ez zavart.
Igen, tényleg megszállott. Amivel nem is lenne baj, ha szépen magában kiélné ezeket a dolgokat, és nem téged zaklatna velük, mikor tudja, hogy te nem olyan szinten vagy rajongó mint ő.
Az a baj, hogy ennyire elvakultna szeretni valaki(ke) t az már nem os szeretet, szóval ha esetleg hallani fog róluk valami pletykát vagy botrányt, nem fogja logikisan átgondolni vagy hagyni. a fenébe. Vagy elvakultna fogja továbbra is ajnározni őket vagy iszonyatosan megutálja őket, és akkor az lesz a menő.
Nekem is vannak bandák, nem koreaiak, amiket szeretek, mégsem zuditom őket mindenkire. De ha valaki, tényleg kedveli a Bts-t, meg igazi rajongó, akkor örülni fog a zenéknek, de az ízlésének megfelelően el tudja majd dönteni, hogy tetszik e neki vagy nem, és nem elvakultan fogja őket isteniteni, hanem lezs egy szubjektív véleménye.
Nem tudom, mit lehet az ilyennel kezdeni. Mert amugy lehet, hogy egy tök kedves, aranyos lány, csak mi ennyit tudunk róla, ez pedig egy elég idegesítő tulajdonsag. 😅
Szóval próbáld meg elmagyarázni neki, hogy szereted pár számukat, de nem érdekel melyik tag melyik nap milyet tüsszentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!