Pamela barátja, hogy tudja elviselni Pamelát?
Azt hittem az évek és a csapások komolyítottak rajta, de még ugyanaz az affektáló, irritáló nő, aki eddig is volt.
A barátja meg feltűnő mennyivel érettebb.
És a Pamela, csak azért rá ki keret vele, hogy visszavágjon berkinek pedig Berkinek már családja van.
Pamelának semmije.
Az a baj, hogy sokat iszik és Cliffel hetyeg. Dzsokinak jobban kéne fognia.
Különben ki az a Berki? Valami újabb rivális olajmágnás?
Biztos szereti de attól még elviselhetetlen és nagyon buta egy nő.
Ráadásul repasi fele.
Buta.
Volt szerencsém látni ahogy beszél ahogy gesztikulal plazatucat+1.
Szerintem ezerszer szerethetőbb karakter még ilyenként is mint az a hányinger Berki a kirakatboldogságával meg a számító feleségével. (Mondom ezt úgy, hogy egyiket sem követem és undorodom az egész celebvilágtól).
Az meg, hogy miért van vele? Talán mert szereti? Nem értem miért kell idegen emberek kapcsolatát megkérdőjelezeni...
Berkinek családja van? Igen a közös gyereke Pamelával meg egy ócska, randa, teljesítménynélküli felesége, divatkutyája. Natkó Pamela kislánya is ám nem csak a kopasz ogréé, van egy sikeres sportoló párja és szintén egy kutyája illetve egy sikeres márkája, az egész Berki bagázsnál egyedül több követője. Kinek nincs semmije?
Az hogy van barátja. Hát az annyit is ér.
Ma van hónap lehet nincs.
A márka is. A kislánya van neki igazából semmi más meg egy kutyus tényleg.
Mint sok nőnek ezen a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!