Azért mert egy tapló, műveletlen barom benyomását kelti.
Attól, hogy megjelenése gusztustalan, semmi férfias nincs benne, attól még lehetne szeretni, de a viselkedése borzalom.
Annak idején a Névshor műsorban is azért ültetták mellé Dömsödi Gábort, mert hiába ő volt a producer, ö adta a pénzt, a vendégekkel szemben bunkó volt, és nem fogadta el senki a meghívást. Állítólag olyan is volt, amikor a stáb leállt, hogy addig nem forgatnak tovább, amíg el nem takarodik.
Lehet, ebből semmi sem igaz, lehet minden.
De ha megnézed akármelyik műsorát, neked is la fog jönni, mekkora ősbunkó.
Nézz meg pár műsorát, más nyomorán akar pénzt húzni,
Pl mikor volt a csaj, akit megerőszakolt egy vén f@$z, aztán behívta őket, egy adásban....
És a csaj ugye alá írta a szerződést,
Ha kimegy a stúdióból, az ugye szerződés Szegès.....
Nézz csak utána hány ilyen volt.
Minden hülyeségen pénzt akar húzni, meg más emberek nyomorán,
Remélem ez világos neked, és jobb ember leszel mint ő....
Engem különösebben nem zavar, szerintem nem is igazi pszichopata, tehát nem az van hogy nem érzi át a tettei hatását, hanem a tudata nem jut el addig, hogy miért helytelen amit tesz, de ettől még talán vannak érzései, nem tudom. Az viszont igaz, hogy már általánosban sokan utálták, mert idézem "gyökér volt" és többen meg akarták verni. Mondjuk ez nem szép dolog szerintem.
Miért nem szeretik? Miért kellene szeretni? Engem miért nem szeretnek sokan? :D Mi az a sokan? Biztos több követője van mint nekem, pedig őt többen ismerik. Nem is értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!