Michael Jacksont én tartom csak túlértékeltnek?
Mit kell azon magyarázni, hogy szerintem valakit aranytalanul nagy rajongás övez? Senki nem kondta, hogy nem kéne értékelni.
Én az elvakult rajongók viselkedését tartom túlzasnak, és nem, nem minden híres embernek van ilyen tömeges "elvakult rajongó" tábora. Nem mindenki van ilyen mértékben "felhájpolva", még akkor sem, ha roppant ismert és elismert.
10-es, te komolyan nem akarod érteni, ami le van írva?
Állítás 1.: Michael Jackson zenei hangzását sokan lopják, más zenészekre is hatással volt.,
Állítás 2.: Nem Michael Jackson találta ki a hangzást.
Ebből nem az következik, hogy neki kellett volna midnezt csinálnia. Az következik, hogy akik ezt mondják, logikátlan dolgot mondanak. Michael Jackosn attólmég lehet híres és elismert más téren, de miért dicsérjük olyanért, mi nem ő csinált? Mindenmásodik komment a Michael Jackson-fanoktól,hogy zeneileg, dallamvilágban mekkora a hatása, hogy hányan nyúlták le a Billie Jean intróját stb.
Ennél jobban lebutítva nem tudom elmagyarázni.
Én se mondtam, hogy értéktelen. Én magát MJ-t szeretem, csak a rajongóit nem bírom (tiszt. kiv.)
A Sex Pistols meg hogy jön ide? A sex Pistolst Malcolm McLaren menedzser kasztingolta össze.
Ezt, hogy kiderült, hogy számunkra mi az érték, olyan elítélően mondtad, mintha azt mondtuk volna, hogy miért nem fetrengett sárban. És nem azt mondtuk, hogy minden dalt írjon ő. De azért becsüljük, amit csinált. Csomóan ilyenekkel jönnek, hogy azóta rossz a popipar, mióta ő meghalt, mert ha még élne, nem engedne ilyesmit, meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!