Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szerettek Justin Bieber-ben?

Mit szerettek Justin Bieber-ben?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok,hogy ki mit szeret vagy inkább nem szeret benne. ( gondolom sokan írják majd,hogy ugyanazt amit a többi tini sztárban, de én nem erre vagyok kíváncsi)

Most komolyan jó hangja van, vagy esetleg helyes?

Kinek jön be, a 10 éveseknek ?

Na mind1, előre is köszi a válaszokat!

2010. júl. 7. 13:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nekem aztán tök mindegy ki mit szeret.Felőlem szeresse.De én valahogy nem szívlelem ezt a kis sztárocskát.

Nekem olyan mintha egy lány lenne a hangja is elég lányos:S

Max az ilyen 13-14 éveseknek bejön,mint fiú.:D

Mikor előszőr hallottam a tv-be az egyik számát azt hittem egy lány énekel:S:D Aztán pofára estem mikor megláttam,hogy fiú... Na meg ez a majmolás?Nem értem mire jó ha Justin TImberlake-t utánozza.Az a hang,a mozdulatok meg minden:S Na erről ennyit. Csak egy felkapott sztár lett.

2010. júl. 7. 13:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nem szeretem dzsösztint :D hányingerem van a tejfölös szájától meg a nyávogásától . ez van :D ráadásul akkora arca van hogy be sem fér az ajtón, meg pl amikor kijelentette hogy a Justin nevű énekesek közül ő érzi magát a legjobbnak, én meg így nézek mondom ki ezzzz :D hol van ez a kis taknyos pl Justin Timberlake-től pff mondjuk őt sem szeretem annyira de az legalább tett már le vmit az asztalra nem úgy mint ez a kis tini p_öcs, akinek kb az orra elé nyomják a szöveget aztán énekeld csőőő :D pfff
2010. júl. 7. 13:31
 3/14 anonim ***** válasza:
Én 13 éves csaj vagyok,nem rajongok érte,de azért bírom.A zenéje jó,a hangja se rossz .Egyébként én nagyon megsajnáltam,mikor megtudtam,hogy úgy keresett pénzt,hogy az utcán énekelt,magyarul koldult,mert olyan szegények voltak,hogy éhen haltak volna,ha ő nem csinálja ezt.És egy idő után elkezdte feltölteni a youtube-ra a videókat és akkor fedezte fel Usher.Emiatt bírom,mert ő nem ilyen csinált tinisztár,mint az Barbee félék,akiknek hangja sincs,csak a gazdag szülők miatt lettek ismertek.
2010. júl. 7. 13:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
utolsó :D barbee-nak köze sincs az énekléshez, viszont ő sem a gazdag szülei miatt lett híres, mert kb olyan csóró volt hogy ilyen rapper gatyában adott interjút a cool-on :D szval.. a másik meg. az utcán koldult a gyerek ? - de azért arra volt pénz hogy otthon volt nekik internet, számítógép, webcam, nem ? sztem hagyjuk is.. ha megnézed a mostani énekesek fele azt kamuzza hogy jaj de szar gyerekkora volt stb.. nézzék meg b_meg eminem hogy nőtt fel, na ő tényleg szar helyzetben volt! itt van pl ez a kesha, állítólag ő is csont csöves volt aztán párszor már elszólta magát hogy az nem egészen úgy volt...
2010. júl. 7. 13:37
 5/14 anonim ***** válasza:

És szerinted mennyire igaz az,hogy ő koldult?

Ez kb olyan mint amikor Miley-ról volt egy hír a neon-on azt hiszem, hogy nem voltak gazdagok és wc súrólást vállalt el Miley Cyruska :D:D Na ne már! Kezdjük ott,hogy az apja mindig is gazdag volt.

Na de visszatérve Justin B-re. Szerintem ,ahogy a legtöbb sztárról is, csak egy kitalált történet. HA nem is az, úgy sem tudjuk meg az igazat.

Nekem mint énekes sem jön be.Jó a hangja, de elég lányos:D

Meg tény, hogy utánozza Justin Timberlake-t. Kezdjük ott,hogy Timb.legalább csinált pár jó zenét...

2010. júl. 7. 13:38
 6/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat mindenkinek!

hasonló véleményen vagyok én is, szerintem is elég lányos.. ahhoz képest,hogy 16 éves. (talán ez az egy nagy baja van)

na meg igen hát az önbizalom jó dolog,na de ennyire azért nem kéne! :S

írjatok még ha vmit gondoltok! =)

2010. júl. 7. 14:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Én szeretem. Szerintem nagyon helyes, és nem értek egyet azzal, hogy lányos a hangja. Elkezdett mutálni, és régebben sem volt összetéveszthető a hangja egy lányéval. Kicsit tényleg fiatalabbnak néz ki, de azért nem 12 évesnek. szeretem a külsejét, a hangját, meg a különböző interjúkon a humorát. I LOVE JUSTIN BIEBER!!! <33
2010. júl. 7. 14:28
 8/14 anonim ***** válasza:

Én nem tudom hogy mennyire mondható lányosnak a hangja MERT: a kedvenc énekesemnek Michael Jackson-nak gyerekkorában elég lányos hangja volt (Music and me) és amint lett egy kicsit férfiasabb hangja egy csomóan megszerették. De persze ezt nem azért mondom mert össze lehet hasonlítani ezt a kettőt mert egy ilyen csinált sztár sosem érhet a nagyok nyomába.

Justin egyáltalán nem helyes és a hangján is lehet javítani.

2010. júl. 7. 17:11
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát nem igazán szeretem.

A zenéi annyira nem rosszak,bár lehetne jobb is.

Aranyos,nem helyes.:D

azt nem szeretem benne,hogy kicsit ego.

Talán azt szeretem benne,hogy kb.ugyanazt csinálja mint a többi 16 éves.mmint kosarazik,deszkázik meg iylenek és nem éppen önmagát reklámozza azzal,hogy ezerféle helyen jótékonykodik vagy már 16 évesen örökbe akar fogadni.:"D

Egyetértek azzal aki azt mondta,hogy Jackonak is magas volt a hangja gyerekkorában.Későn ér.Ennyi.:Dhagyjuk máár béékén.

Amúgy szerintem is kamu,hogy kéregetett,bár ha igaz akkor sajnálom,de most mennyivel jobb élete van.Inkább csak a haverokkal ültek ki az utcára és zenéltek aztán páran adtak nekik néhány centet.:D

Szerintem a 12-17 éveseknek jön be.Hülyeség,hogy a 3 éveseknek is.ez csak bele van beszélve a gyerekbe,hogy ennyire "imádja".

A kinézetét meg most ne firtassuk,mert mindenkinek más a stílusa.nekem pl.tetszik a stílusa bár a haja kicsit fura.:D de ha ez tetszik neki...

2010. júl. 7. 20:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Az baromi nagy hülyeség,hogy csak a 12-13 éveseknek jön be,mert az az igazság csak szét kell nézni az utcán,mit látsz?Egy feketébe burkolózott kiscsaj kézen fogva megy egy csontkollekció szűk gatyás félszemű Jack-kel.Mi ebben a férfias?Vagy esetleg a fiús?Semmi,látod a dög vékony lábaikat és elkap az undor.

Szóval ezzel azt akartam mondani,hogy rengeteg tini odavan érte,szerintem a 11-17 évesekig minden 2.lány odavan érte.De én a páratlanok közé tartozom,és gyűlölöm.

Mellesleg tuti nem csövelt,de így eladhatóbb a srác.

2010. júl. 8. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!