Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a lányról?

Figyelt kérdés

Tényleg Miss Teen Hungary volt 2016-ban?

[link]

2019. máj. 9. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát... Ha külsőre vagy kíváncsi, akkor szerintem nem szép. Olyan közepes/átlagosnak mondanám.
2019. máj. 9. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mű és buta feje van.
2019. máj. 9. 10:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem csak a külsőre gondolok. Igazából véletlenül találtam rá és néhány képen eléggé látszik, hogy szerkesztett. Elolvastam pár írását és szerintem is butácska :s végképp nem tudom hova tenni ezt a Miss Teen Hungaryt. Neten sem találtam róla semmit.
2019. máj. 9. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kocsma szépségversenyen esélyes. Mert egy részegnek minden nő szép. Tapasztalat!
2019. máj. 9. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmi extra.
2019. máj. 9. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Megnéztem, rettenetesen lelakottan néz ki. A haja még látszik ahogy ki van toldva. Svájcba járó magyarok akik így néznek ki, általában nem szellemi munkások. De ha ápr éve tini szépségversenyt nyert akkor nem lehet több,mint húsz, ehhez képest már van egy jó nagy darab férje. Hát kinek mihez van gusztusa
2019. máj. 9. 16:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Kirakati műliba. Egyszer megnéznék azért róla egy "rendes" képet is, mindenféle smink és szerkesztés nélkül. Rá sem lehetne ismerni szerintem.
2019. máj. 9. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!