Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A Tóth Gabi miért viselkedik...

A Tóth Gabi miért viselkedik úgy, mintha rocker lenne?

Figyelt kérdés
Szerintem senki nem lesz menőbb attól, hogy mit hallgat, de a Tóth Gabi amikor zsűritag volt akkor is minden rockénekesre őrjöngött, hangvillát mutogatott, meg úgy általában úgy viselkedik, mintha mekkora rocker lenne. Emlészem, amikor valaki régen rockot énekelt az X-Faktorban, Alföldi mondta neki, hogy fiatalon biztos a Gabi is ilyen volt. De most igazából mikor énekelt valaha Gabi rockot? Még akkor sem, amikor ő volt versenyző.
2019. ápr. 6. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Az hogy nem rockot énekel nem azt jelenti hogy nem is szereti a műfajt. Lehet hogy több bandát ismer mint én vagy te... Hogy miért viselkedik úgy mint egy rocker? Egyszerűen ilyen a személyisége. Amúgy meg én is rocker vagyok, de gitáron többnyire bluest vagy popot játszom mert valahogy sokkal jobb. Persze imádok rockot is játszani.
2019. ápr. 9. 19:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Mintha énekelt volna Pokolgépet.
2019. ápr. 9. 22:34
 3/9 A kérdező kommentje:

Most látom, hülye vagyok, ördögvillát akartam írni. :D :D

Igen, attól még hallgathatja, de semmi másra nem viselkedik így, és mások is úgy beszélnek vele, mintha maga is rockénekes lenne, lásd Alföldi.

2019. ápr. 10. 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Azért mert egy HP és fogalma sincs mikor mit csinál és hol van jelenleg . Egy unitelingens, jellemtelen, tudatlan kis senki. A legelemib tudás hiányában szenved . A legegyszerűbb nő akit életemben láttam. A sátán krvájának hiszi magát de még neki se állna fel rá. Még Marilyn Manson nőiesebb.Még akkor sem hajlandó kifújni az orrát mielőtt kamera elé áll produkálni, koketálni kínálati magát ám de ennek köszönhető a egyetlen,, különleges,, képessége a fika hangon való ajvékolás!
2019. ápr. 13. 14:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Hú, ezt azért nem vártam...
2019. ápr. 13. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Micsodát, hogy valaki végre elmodja az igazat? Az a prombléma manapság a szó szóros értelmében bárki lehet sztár.
2019. ápr. 13. 16:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez igaz egyébként,csak nagyon felbőszítettnek tűntél, illetve ennek most igazából nincs köze a kérdésemhez.
2019. ápr. 13. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Tulajdon képen megkaptad a választ. Azért csinálja mert a valahogy érdekesnek kell lennie. Mert milenne vele ha még a nagy rokkersége se lenne. Mit tudna fel mutatni?
2019. ápr. 13. 22:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2019. ápr. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!