Miért nem segített Tóth Gabinak a felkészülésben a Sztárban Sztár című műsor 3. Évadának 4. Showja előtt Kovács Kati?
Én is azt néztem.
Lehet nem ért rá ..:)
Nem kötelessége segíteni, én teljes mértékben megtudom érteni Katit. Én sem segítettem volna.
A félreértések elkerülése végett; nem Tóth Gabival van baja. Teljesen mindegy, hogy ki kapta volna ezt a feladtot. Nem mindenki szereti, ha utánozzák. Mellesleg a Gabi-féle "produkció" inkább egy nagyon gyenge paródia volt. Nem lehet utánozni Katit, a körülményeket, a dalt. Nem lehet azt a hangulatot visszahozni ami '66-ban volt.
Egyébként az előző szériákban pl. Zorán, Presser, Katona Klári sem ment el, csak ezekből nem született szenzáció-hajhász bulvárcikk. Valamiről "kell" írni és szekálni valakit.
Aradszky már csak így szerepelhet, mert van vagy 2 dala, az is 100 éves, rá meg már a fene sem kíváncsi.
Kovács Katinak meg több esze van, minthogy egy ilyen műsorban szerepeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!