Mit jelent az a kifejezés, hogy taylort harry szakállának nevezik?
Magyarul nem mondják, tehát nincs értelme lefordítani.
Angolul a "beard" szónak a szakáll mellett van egy olyan jelentése, hogy meleg pasi alibi nője, akinek a segítségével leplezi, hogy meleg.
TUTI,HOGY KAMU!Harry szerintem csak guminőnek használta Taylort, akit elővett ha éppen kanos volt, vagy éppen azért, hogy megcsillogtathassa, hogy neki Swift a barátnője. De azt is hallottam már, hogy csak a menedzsment miatt voltak együtt.
És nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de én személy szerint utálom a Larry Shippereket.Emberek,szerintem nektek se esne jól, ha heteró létetekre azt mondanák, hogy a legjobb barátoddal szerelmi viszonyt folytattok.Harry többször is kijelentette már,hogy 100%-ig HETERÓ.Cáfoljatok meg nyugodtan,de én addig,amíg nem látom Harryt egy pasival smárolni,nem fogom elhinni,hogy biszex, pláne nem, hogy meleg.
#3 válaszoló
Kérlek, küld már át azt az interjút, amiben ezt mondja :D
Soha a büdös életben nem nyilatkozott a szexuális beállítottságáról, ráadásul a Larry shippeknek is van alapjuk, nem is kevés. Ez persze nem azt jelenti, hogy meleg.
Viszont Harry igenis smárolt férfival, ott van James Corden :)
#6 Harry és Louis Tomlinson. Teljes nevén Larry Stylinson.
Hogy igaz-e vagy sem..Nekem meg van a határozott véleményem róla:D<3 Ott az internet millió plusz egy forrással, mindenki döntse el maga. Egy dolog viszont fontos: senki se a médiából tájékozódjon, könyörgöm..Egy meleg ‘celeb’ párról beszélünk, akik tagjai voltak egy nagyon populáris bandának, és akik most meg szólókarriert futnak be. Senki se várja, hogy ebben a homofób társadalomban majd a sajtó a homoszexualitásukat fogja hangoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!