Csak engem háborított fel ez az interjú, de nagyon? (Link lejjebb!)
Hát ez egy bunkó f.sz.
már bocs. mennyi mindent hozott a csaj, bár az erőltetett röhögésből le lehet vonni hogy *fúj* meg *miez*.
meg azért nézzétek meg milyen grimaszokat vág mikor mondja h minden mást magyar talált föl. és tényleg, szó szerint kiröhögte a magyarokat.
legalább hazudott volna, de így lealázni minket, hogy bejárta a világot, de egyedül budapesten érezte magát idegennek, plusz milyen a felfogásunk, plusz nem is érezte európában magát.
ez a sz@r apró ország meg milyen lázba volt hogy egy világsztár van nálunk, szerintem meg tényleg mindenki a kedvébe akart járni, hát kapja be. eddig is utáltam, de most azt a 0,0000000001%-os *szeretetemet* is lerombolta.
biztos azt várta hogy mindenki rohan felé, hogy jéé itt van robert pattinson, pisiljünk be, de HOPPÁ mégse rajongták körül.
szép...
megnézném romániában meg máshol hogy fogadták volna, ahol tényleg vannak lepusztult negyedek. nem csak negyedek, hanem egész országrészek.
23:46-os vagyok.
Nem! Nem te vagy a fura! Én az előtted válaszolókon lepődtem meg nagyon! Amiket küldtem, köztük van az én véleményem is. Én lennék Crystal. Szóval, nem mondok semmit. Abban azt hiszem minden mást elmondtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!