Ki a kedvenc 3 videósod? Ki az akit utáltok? Nekem a kedvencek 1. Zsozéatya 2. Herby 3. Szalay Isti Akit utálok 1. Ruben 2. Radics Peti 3. Benipowa
Figyelt kérdés
2019. márc. 18. 19:24
11/15 anonim válasza:
Én a összeset utálom mint a szart egyedül Patuskát Molnár Krisztián meg talán Szalay Istit bírom ő velük nincs bajom.
12/15 Yolozsi20060608 válasza:
Kedvenc: 1.Alexgaming 2.Ownmckendry 3.Dragons Team
Utálok: dezsőbence, teshowk, t-series
13/15 helo.nickye válasza:
Én Radics Petit imádom a legjobban (tiszta anyám stillben, zenében, káromkodásban)😄 2. Just vidman 3 pamkutyáék
14/15 anonim válasza:
Ezek kik? Ennyire le vagyok maradva? Egyet sem ismerek ezek közül, amiket írtok, pedig én is ma aktív youtubereket nézek :D
15/15 anonim válasza:
Kedvenc videós: OwnMcKendry
Legutáltabb videós: SoDI
OwnMcKendry-t a stílusa miatt szeretem, kifejezetten élvezhetőek számomra a videói
Sodikának a börtönben lenne a helye, konkrétan a magyar internet egyik, ha nem a legveszélyesebb alakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!