Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért “sajnálják” az emberek...

Miért “sajnálják” az emberek azokat a sztárokat akik nem értek el nagy sikereket, vagy éppen süllyednek le?

Figyelt kérdés
Szerintem még így is ezerszer jobb dolguk van mint nekünk, még akkor is ha nem 100 millió dollárja van, hanem “csak” 2.vagy mondjuk egy zenekarban az énekesért van oda mindenki, meg ő a leggazdagabb, de szerintem a többi tagnak sincs rossz dolga, meg annak a rengeteg embernek akik velül dolgoznak, de a nagyközönség számára ismeretlenek. Vagy például a kardashian családban vannak a gazdagabbak meg híresebbek, Kylie meg Kim de a többieknek se rossz szerintem azért, és mondják hogy milyen gáz hogy nekik “csak” 16 millio dollárjuk van és nem 150... miért gúnyolódnak az emberek olyan embereken akiknek egyértelműen jobb életük van mint az átlagnak, még akkor is ha kissebb hírességek, vagy éppen süllyednek le. Nekik is attól még hogy mostmár rájuk jár a rúd legalább luxusban süllyednek, vagy ha pénzüket is elvesztik legalább volt pár jó évük amire emlékezhetnek.

2019. márc. 16. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:

1: Kylienak nem 150 millió dollárja van hanem 1 milliárd.

2: én aztán nem sajnálok senkit magamon kívül mert pont leszarom.

3: nem gondolnám, hogy a pénztől lesznek valakinek jó évei. Életem legszebb 5 éve volt az amikor megismertem a férjem, összeházasodtunk és megszületett a kisfiunk pedig nem voltak millió dollárjaink.

4: ennél értelmesebb és fontosabb dolgok is vannak amikkel lehet foglalkozni az életben.

5: az, hogy valaki magával foglalkozott és nem másokkal még soha senkinek nem ártott.

2019. márc. 16. 12:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Kim kardashian vagyonát írtam, nem Kylie Jennerét
2019. márc. 16. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ. Például, ha azért nm lettek sikeresek, mert valaki jobban érvényesült igazságtalan indokok miatt (pl. jobban néz ki, de kevésbé tehetséges), azt igenis sajnálom. vagy a gyereksztárokat, akik felnőttként azzal szembesülnek, hogy felnőttként nem érdekelnek senkit. Természetesen ez nem érvényes mindenkire. De még Michael Jackson is, akire nem mondaná az ember,hogy nem volt híres felnőttként, ő is azt mondta egyszer egy interjúban, hogy amikor már tinédzser volt, egy nő megkérdezte egy jackson5-os fellépésen, hogy hol van a kis Michael. Aztán fintorgott, mikor látta, hogy már nem cuki kisgyerek. Vagy el tudom képzelni, hogy ha valakinek van egyszer egy nagy sikere, aztán többé nincs, akkor azt elég nehéz utólag feldolgozni, amennyiben ez nagyon fiatalon történik vele.
2019. márc. 16. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:

"de szerintem a többi tagnak sincs rossz dolga, meg annak a rengeteg embernek akik velül dolgoznak"

Ez viszont lehet, hogy még jobb is. Nem kell elmenned az összes hülye interjúra, mert nem te vagy a frontember de te is milliókat keresel. :D Igazából ez az egyéniségen múlik. A Bon Jovi együttest szidják sokszor, amiért az énekes jobban az előtérben van. De ha a többiek ezt elfogadják (márpedig olvastam az élatrajzi könyvüket, és pl. a dobosnak meg a billentyűsnek saját nyilatkozatuk alapján kifejezetten jó így), akkor mások miért kötnek bele?

2019. márc. 16. 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:
De azért a kérdésed nem vall nagy beleérző képességre. Attól, hogy valakinek nálam jobb, lehet még baja.
2019. márc. 16. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!