Ti szerintetek nem gáz, amit Kulcsár Edina meg a férje csinál?
A gyerekükről olyan dolgokat, történeteket osztanak meg, ami már számomra kínos (bepisil, bekakil). Tudom, hogy ez egy természetes dolog, de akkor sem kellene ezt kiírni az internetre. Nem gondolnak bele, hogy azt a szegény gyereket halálra fogják csikizni majd az ovodába miatta? Tudom, hogy az ő dolguk, de sajnálom azt a kis gyereket.
Félreértés ne essék, nem vagyok Kulcsár Edinára, sem a párjára féltékeny. (Még mielőtt valaki ezt írná)
Szegény kisgyerek többet van a kamera előtt, mint otthol.
Edina azt mondta, hogy szeretné, ha Medox is olyan életet élne, mint amilyen az övé, meg a habi pasijáé. Pörgés, rohanás stb.
Mégis mi szüksége van egy pici babának pörgésre meg rohanásra? Még egy tininek se kell pörgés meg rohanás (elég nekik az iskola), nem hogy egy pár hónapos gyereknek.
Ezt nem Edinára keresve olvastam, csak feldobta a facebook. Már mindenhol ők folynak, még a csapból is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__9..
Mások is ugyanezeket írják. Szóval tényleg nagy lehet a gáz velük :S
A második gyerekével is ugyanezt csinálja, megállás nélkül úton van vele/velük, aztán meg sír Instán, hogy nem nyugodt a gyerek.
Egyébként én is egyetértek azzal, (ha nem is szép dolog ilyet írni), hogy sem a kisfia, sem pedig a kislánya nem szép gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!