Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti szerintetek nem gáz, amit...

Ti szerintetek nem gáz, amit Kulcsár Edina meg a férje csinál?

Figyelt kérdés

A gyerekükről olyan dolgokat, történeteket osztanak meg, ami már számomra kínos (bepisil, bekakil). Tudom, hogy ez egy természetes dolog, de akkor sem kellene ezt kiírni az internetre. Nem gondolnak bele, hogy azt a szegény gyereket halálra fogják csikizni majd az ovodába miatta? Tudom, hogy az ő dolguk, de sajnálom azt a kis gyereket.

Félreértés ne essék, nem vagyok Kulcsár Edinára, sem a párjára féltékeny. (Még mielőtt valaki ezt írná)

2019. márc. 15. 14:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szegény kisgyerek többet van a kamera előtt, mint otthol.

Edina azt mondta, hogy szeretné, ha Medox is olyan életet élne, mint amilyen az övé, meg a habi pasijáé. Pörgés, rohanás stb.

Mégis mi szüksége van egy pici babának pörgésre meg rohanásra? Még egy tininek se kell pörgés meg rohanás (elég nekik az iskola), nem hogy egy pár hónapos gyereknek.

Ezt nem Edinára keresve olvastam, csak feldobta a facebook. Már mindenhol ők folynak, még a csapból is.

2019. márc. 16. 17:33
 12/16 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__9..

Mások is ugyanezeket írják. Szóval tényleg nagy lehet a gáz velük :S

2019. márc. 16. 22:56
 13/16 anonim ***** válasza:
59%
Nem, szerintem nem kínos - ugyanis én nem tudom mit csinálnak, tekintve hogy nem érdekel semmilyen hulladék celeb meg a pereputtyának minden lélegzetvétele. Neked is azt tudom javasolni, hogy az ilyen értéktelen felszínes emberekkel való foglalkozás helyett fordítsd a szabadidődet sportra, olvasásra, vagy bármi egyéb, értelmes dologra. Esetleg ha mindenképpen foglalkozni akarsz valakivel, akkor foglalkozz olyan emberekkel akik tényleg tettek is valamit az asztalra, és ne Kulcsár/Berki/Kasza/stb. féle senkikkel.
2019. márc. 22. 11:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek. Ronda az ufofeju kolykuk es rohejes amikor idegenek irogatnak hogy jaj de edes stb...
2020. márc. 7. 22:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A második gyerekével is ugyanezt csinálja, megállás nélkül úton van vele/velük, aztán meg sír Instán, hogy nem nyugodt a gyerek.

Egyébként én is egyetértek azzal, (ha nem is szép dolog ilyet írni), hogy sem a kisfia, sem pedig a kislánya nem szép gyerek.

2020. júl. 31. 15:31
 16/16 anonim ***** válasza:
66%
Csóri gyerekeinek nincs egy megszokott napirendjük. Ez a folytonos pörgés, úton levés. És hát nem bántásbol.. de az emberek ennyire hülye elfogultak vagy vakok??? Hát mind a kettő olyan kis csúnya gyerek komolyan.. De folyamatosan megy a nyali hogy de gyönyörű gyerekek.Hááát...
2021. jún. 5. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!