Ördög Nóra, Kulcsár Edina és Rubint Réka cigányok?
Figyelt kérdés
A Kulcsár 1000 %, hogy az.
A Rubint Réka is....
Az Ördög Nóra határeset, nem tudom.
Van, aki esetleg ismeri őket!??
2018. okt. 17. 13:48
1/23 anonim válasza:
Miért akarsz cigányozni, kis rasszista?
2/23 anonim válasza:
Szerintem igazabol egyik se max a Kulcsar de az Ördög Nóra biztosan nem
3/23 anonim válasza:
Fogalmad sincs miket írsz , eleve a RUBINT név zsidó és tipikus héber képe van Rékának ami Rahel egy bibliai név .
4/23 anonim válasza:
Ne bántsd a cigányokat, mert pórul jársz!
5/23 anonim válasza:
Szerintem egyik sem,úgyhogy baxtalo tavesz muro phral!
6/23 A kérdező kommentje:
A cigány szó nem rassziszta. Ők is így hívják magukat!
2018. okt. 17. 14:08
7/23 anonim válasza:
6
Köszönjük, minden hülye szalonnáci ezzel jön.
Cigányt mondnai nem rasszista. Számon tartani, hogy ki a cigány: az az. Ezt monden jobb társaságban tudják. Ami megmagyarázza, hogy te miért nem tudtad.
8/23 A kérdező kommentje:
De, Kulcsár Edina minimum félig az, tiszta cigányasszony feje van, attól persze még szép.
Rubint név nem zsidó, és ha a fiatalabbi képeit megnézed, ott is nagyon látszik.
Egyébként megmondom, negyed részben (nagyapa) én is cigány vagyok, bár nem tartom magam annak, de attólég kicsit látszik is.
2018. okt. 17. 15:24
9/23 anonim válasza:
Szakértő vagy , azt sem tudod mire írsz de a színvonalat hozod .
10/23 anonim válasza:
Ördög Nóra félig cigány, félig zsidó, ha jól tudom (ahogy egyébként Orbán Viktor is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!