Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi történt VV Zsuzsuval?...

Mi történt VV Zsuzsuval? (Való Világ 9 győztese)

Figyelt kérdés
Nagyon kedveltem, mikor bent volt a villában, sőt, egyenesen rajongtam érte, azonosulni tudtam vele. De amióta ki jött... Mást sem látok a neten, csak közönségtalálkozó itt, közönség találkozó ott,buli itt, buli ott, élő videóban úgy beszélt, mint egy sztár. Nem rosszból, de jobban örültem volna, ha folytatja az életét, ahogy a Villa előtt volt. Nem mondom, hogy menjen vissza dolgozni, de tanuljon, fejlessze magát, vegye ezt a dolgot egy áldásnak, hogy megnyerte a játékot. Mégha elment volna jutalomként kirándulni Olaszországba, vagy máshova, ilyen képeket is szívesebben nézegetnék az oldalán, mint azt, hogy mikor hol lesz közönség találkozó, meg hogy rózsaszínre festette a haját. Tényleg kedveltem, de már megkérdeztem magamtól jó párszor, hogy mi lett azzal az emberrel, akiért én annyira rajongtam... Ti mit gondoltok?
2019. márc. 10. 13:32
 1/7 anonim válasza:
66%
Az meg ki?
2019. márc. 10. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hírnév velejárója. Az ilyen műsorok emberei gyorsan eltűnnek a süllyesztőben (ha nem válnak megélhetési celebbé), így addig ütik a vasat hogy a köztudatban maradjanak, amíg lehet. Utána már nem is fogsz róla semmit hallani, mert elfelejtődnek.
2019. márc. 10. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem változott a vv óta, én csak azt nem értem, hogy nem ugyanazt a műsort néztük??? Ugyanolyan, mint volt! Műkörmökkel, műszempillákkal ment be. Egyébként azért tart közönségtalálkozókat, hogy akik rászavaztak, azokkal személyesen találkozzon, és megköszönje nekik, hogy neki drukkoltak. A pénzt pedig nem fogja elherdálni, ezt elmondta több videójában is, és hogy szeptembertől esti iskolába fog járni, hogy letegye az érettségit. Olaszországba is majd dolgozni akar kimenni, de előtte tanulni akar. Nem értelek!
2019. márc. 14. 12:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Azt értem, hogy tanulni akar, menjen is, de mondani lehet bármit, ezt arra értem, hogy azt mondta, nem fog megváltozni, mégis a viselkedése megváltozott, a beszéd stílusa is. Nézd meg az élő videóit,amikor Erával live-oztak. Úgy beszélnek, mint a nagy sztárok. "ti, mint átlag emberek...".... most komolyan??? Hogy lehet ilyen lekezelően viselkedni? Ők is átlag emberek voltak, meg most is azok, szerintem semmivel nem lettek "többek", mint bárki más.

Akkor azzal az erővel elmehetne Vajdaságba,Romániába meg Szlovákiába is, hiszen ezekről a helyekről is rengetegen szavaztak rá.

Nagyon elszállt magától.

2019. márc. 15. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ugyanilyen volt a hisztikirálynő bent a villában. Emlékezz csak az Erával való veszekedésre, meg amikor ollóval vágta fel a milka csokit. Én csak azt nem értem, hogy mások miért látták őt értelmesebbnek, mint amilyen most kint...

[link]

Egyébként engem is szórakoztatott, de nem látom másnak most kint, mint amilyen bent volt. Ugyanúgy vannak értelmes pillanatai kint, mint ahogy bent, és vannak nagyon buta, otromba pillanatai...

2019. márc. 15. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is csalódtam benne. Rohadtul bírtam de megváltozott,nagyképűbb lett. Másképp válaszol liveban is a dolgokra,már sehol nincs az a szerény egyszerű vidéki lány és ezzel a sok csicsával el is csúfítja magát..

Nem tetszik ez az uj stílus,ez max a 16 év alatti kiscsajoknak tetszik. Kezd ugyanolyan primitív lenni mint az era.

Nekem pl a talalkozokkal nincs bajom,sőt jo hogy sok van mert sokan akarnak vele találkozni,csak ez az új stilusa,dobalja magát,flegma,öntelt,buli fanta meg egyebek... Én is abban reménykedtem hogy folytatja majd a normális kis életét. Talán egyszer megjön az esze

2019. márc. 28. 01:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az az érdekes, hogy senkivel sem akarta tartani a kapcsolatot, meg nagyon mondogatta, hogy csalódott a Gregben, erre találkoztak, és az emberek megkérdezték tőle, hogy akkor ugyan miért is mondta, hogy többet nem fog a Greggel beszélni meg senkivel sem tartja a kapcsolatot, erre ő háborodott fel.
2019. ápr. 27. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!