Mit szóltok hozzá hogy Strommer Soma lett a Ninja Warrior Hungary győztese?
Figyelt kérdés
2018. dec. 11. 14:09
1/3 anonim válasza:
Esélyes volt de a befuttatott 3 öregebbre tippeltem . A tavalyi sem volt egy laza kocogás de az idei egyenesen egy kínzás . Aki ha felmenne a legvégén a kötélen és ott halna meg azon se lepődnék meg . A bírók meg mutassanak példát hogyan szabályos stb , a pap is felment de kizárták . A stexet nem adják nekik ingyen . Na a vvs sutyerákok a valag villogásra néger bré szopogatásért rinya hegyekért 30 M felett kapnak ....
2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Igazad van kedves első válaszoló! Olvastam azt is a Facebookon egy hozzászólást hogy azért nem kéne ennyire nehéz akadályt csinálni a versenyzők számára mert hát ők is csak emberek és megterhelő számukra ez a még nehezebb pálya.
Mit szólsz ehhez ?
Tisztelt első válaszoló!
2018. dec. 11. 15:24
3/3 anonim válasza:
Annyit tehetnének hogy 5,40ről 6 percre tolnák az időt és kötelező fél perc pihenés 2-2 szakasz után .S toló ajtók gennyóságok Az utolsó pálya rúdon szökellés már egyenes patkány dolog és a kötéltorony se 20 méter . Nők és a kis termetűek kihullanak csoda ha bejutnak valamikor .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!