Valaki még elhiszi Kasza Tibi ígérgetéseit? Mi értelme ennek?
Az új klipje előtt kitalálta, hogy a youtube feliratkozói között kisorsol X darab hűtőmágnest amit Thaiföldön vett. Napokig erről szólt az instája neki is, illetve a feleségének, plusz Kulcsár Edináéknak, Hódi Pamelának, hogy ez micsoda nyereményjáték. Múltkor làttam, hogy insta live-ban kaptak olyan kérdéseket, hogy mikor lesz a sorsolás, de még kinevette az embereket, hogy ezek pár száz forintos vackok, és nem kell izgulni, ki lesz sorsolva. Hetek óta ezt ígérgeti. Nem iratkoztam fel a youtube csatornájára, mert ő állította be úgy magát, hogy jófejségből gondol a rajongóira, közben meg minél több feliratkozót akart szerezni ezzel, aztán szokás szerint amit ígért, el van felejtve. Én csak azt nem értem, hogy miért kell valamit ígérgetni, ha utána nem tartja be, meg még ki is neveti azokat akik érdeklődni mernek. Miért csinálja ezt?
Nem a nyeremény értékéről van szó, hanem, hogy hiteltelen lesz ilyenek miatt azok szemében, akik kedvelik őt.
(Nyilván olyanok válaszoljanak, akik tudják, hogy ki ő, esetleg követik őt valamelyik közösségi oldalon.)
Ma reggel a Mokkában K. T. elkotyogta, hogy műsorának reklámozásánál (amikor megkérdezte a pláza embereit, hogy szerintük ő hány éves) ő írta a válaszokat és statiszták voltak a megkérdezettek.
Nos, kedves K. T. követők, jó lenne elgondolkozni, hogy kire is cuppantak ennyire rá és mennyire hiteles egy ilyen ember, aki simán átveri a nézőket is.
Kérdező jó látja, hogy csak felhasználja őket.
Persze, azt sejthető volt, hogy megjátszott. A többi reklám is meg van játszva.
Amúgy rengetegen hisznek még nekik, szóval úgyis elérik a céljukat a jövőben is.
Ha nem kifogásolható módon bonyolította volna amit csinált, akkor most nem születik meg e kérdés és nem foglalkoznak vele...
Ti indukáljátok a vele való foglalkozást még akkor is, ha kritizáljátok, közel harminc választ elért a kifogásolható viselkedéséről szóló kérdés...
Ezek azért csinálják, beszéljenek róla, mindegy hogy mit...
Szakadj már le róla. Ki a fenét érdekel, hogy a gyereke hol alszik, vagy egyáltalán hányszor kamuzik.
Téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!