Valaki még elhiszi Kasza Tibi ígérgetéseit? Mi értelme ennek?
Az új klipje előtt kitalálta, hogy a youtube feliratkozói között kisorsol X darab hűtőmágnest amit Thaiföldön vett. Napokig erről szólt az instája neki is, illetve a feleségének, plusz Kulcsár Edináéknak, Hódi Pamelának, hogy ez micsoda nyereményjáték. Múltkor làttam, hogy insta live-ban kaptak olyan kérdéseket, hogy mikor lesz a sorsolás, de még kinevette az embereket, hogy ezek pár száz forintos vackok, és nem kell izgulni, ki lesz sorsolva. Hetek óta ezt ígérgeti. Nem iratkoztam fel a youtube csatornájára, mert ő állította be úgy magát, hogy jófejségből gondol a rajongóira, közben meg minél több feliratkozót akart szerezni ezzel, aztán szokás szerint amit ígért, el van felejtve. Én csak azt nem értem, hogy miért kell valamit ígérgetni, ha utána nem tartja be, meg még ki is neveti azokat akik érdeklődni mernek. Miért csinálja ezt?
Nem a nyeremény értékéről van szó, hanem, hogy hiteltelen lesz ilyenek miatt azok szemében, akik kedvelik őt.
(Nyilván olyanok válaszoljanak, akik tudják, hogy ki ő, esetleg követik őt valamelyik közösségi oldalon.)
#8:Csak feltettem egy kérdést, mivel erre való ez az oldal. Akinek valami nem tetszik, nyugodtan elhúzhat máshova kötekedni, mert már tele a hócipőm a magadfajtákkal. Tegnap másik témakörbe tettem fel kérdést teljesen normálisan. Kb reggeltől estig egy ember folyamatosan visszajárt engem lehülyézni. Neki is számtalanszor szóltam, eleinte teljesen türelmesen, hogy tűnjön el ha valami nem tetszik, nem tette meg... Írtam a moderátornak mert meguntam. Az összes kérdés alatt csak a kötekedés megy, egymás piszkálása, a nagyokos beszólogatások. Te nem szereted a közszereplőket, oké. Akkor minek vagy ebben a kategóriában? Engem pl nem érdekelnek az autók. Nem megyek oda okoskodni, meg leszólni másokat. Nehéz ezt felfogni? Vagy ennyire unatkoznak egyesek?
#9: Igen, végre egy ember aki felfogta amit írok!
#10: Pontosan. El sem tudom kèpzelni, hogyha valakit nem szeret akkor hogy keveredik ide a kérdés alá. Ha utálok valakit, nem keresgélek a nevére, főleg nem irogatok róla.
"#12: El sem tudom kèpzelni, hogyha valakit nem szeret akkor hogy keveredik ide a kérdés alá. Ha utálok valakit, nem keresgélek a nevére, főleg nem irogatok róla."
Te elég sok rosszat írtál nevezettről és a hitelességét kérdőjelezted meg ennek az "úriembernek", erre megkaptad a választ, ki mit gondol róla. Azt nem írtad, hogy csak szépeket szabad róla írni.
Főoldalon volt akkor még a kérdés adott kategóriában és nem kerestem a nevére, elhiszem hogy jó ilyennel megvádolni de ez nem így történt.
Gondoltam csak arra hívom fel a figyelmet, hogy rengeteg idő elmegy ezzel, hogy más sunyiságaival foglalkozol, se a feliratkozóihoz, se az illetőhöz nem jut el.
Nem tudom miért kell megvádolni rögtön azzal, hogy én kifejezetten a nevére kerestem, persze értem én hogy kellemetlen így utólag szembesülni vele hogy ilyen szinten vele foglalkozol és mást is ezzel kell vádolni.
Szia! Mivel követem őket , ez nekem is feltűnt pedig én sem jelentkeztem a játékra . Tényleg konkrétan hülyének nézik az embereket. Amíg kellettek a likeok meg a nezettseg addig nyomtatták agyba-főbe hogy így- úgy sorsolnak, azóta pedig sz*rnak ra,pedig biztos van aki tényleg várja azokat a hutomagneseket , akar kisgyerekek pl.
Egyébként az Andi mondott egy ilyet az egyik liveban hogy “már ki vannak sorsolva, csak postára kell őket adni.” Sztem ha így lenne a sorsolásrol csináltak volna egy videót legalább vagy valami.. szerintem nem fogjak őket senkinek elküldeni 😂
Ugyan ezt csináltak egyébként mikor létrehoztak a “manofejek” insta oldalt, ott is promoztak h mindneki kövesse be mert csak oda fognak a Lorarol képeket posztolni, na ott is osszeszedtek maguknak a jo sok követőt és csak reklámozására használják az oldalt amiből folyik be a pénz nekik..
Én kedveltem őket de egyre inkább szanalmasnak tartom őket , azt h mit műveltek a képekkel a lorarol - hogy hogy dugdostak,miközben hangoztatták elotte h ők nem fogjak rejtegetni - az konkrétan vicc kategória :)
Itt senki nem keres rá rajtad kívül erre a K.T.-re, mert érdektelen számunkra és éppen azért, mert megtapasztaltuk anno, hogy milyen jellegű tevékenységei vannak. Tudjuk kiről beszélsz.
Viszont ha már megkérdezted a hitelességét és kaptál ilyen-olyan válaszokat, akkor tartsd tiszteletben.
".... hanem, hogy hiteltelen lesz ilyenek miatt azok szemében, akik kedvelik őt."
Végülis te írtad le, hogy hiteltelenné válik.
Azért mert számunkra érdektelen személy, még van véleményünk róla.
Én a helyedben inkább tanulnék ezekből a hozzászólásokból, hogy valami értelmesebbel kellene inkább foglalkozni.
Egy szóval nem említettem, hogy csak jó dolgokat lehet írni. Én sem pozitív értelemben írtam róla. Engem az zavar, ha valaki az sem tudja kiről van szó, vagy nem érdekli a téma, de ide jön okoskodni vagy leszólni másokat. Ha valaki "ismeri" és negatív a véleménye, miért ne lehetne leírnia?
#14: Köszönöm a kommented!! Akkor nem csak én làtom így a dolgokat. Tényleg mondta ezt Andi. Meg hogy ki fogják értesíteni a nyerteseket. Mégis hol? Nem lenne tisztább ha kiraknának egy listát a nyertesekről? Aztán a nyertesek felvennék velük a kapcsolatot. Szó sincs soha az egészről, szerintem is kamuzott. A mai live-ban is láttam kérdezték többen, hogy megvolt-e a sorsolás, de azokat Andi nem olvasta be.
Nagyon egyetértek az írásoddal. Engem is egyre jobban idegesítenek, pedig kedveltem őket. Azt is észrevettem, hogy össze vissza beszélnek. Pl a szülés előtt amellett kampányoltak, hogy a gyerek nem fog velük aludni, van saját szobája. Most meg azt nyomják, hogy nem akarják, hogy külön aludjon. A költözéses dolog is fura nekem. Míg a Parlamenttel szemben laktak, az volt a legjobb hely, Andi állandóan magyarázta, hogy nem kell nekik saját lakás,albérletben is felnőhet a gyerek, meg a babaszoba is teljesen kész volt. Aztán egyik napról a másikra elköltöztek saját házba, mert hogy a lift nem volt jó a másik házban. Mi van?? A legutóbbi meg mikor Tibi egy live-ban 600x elmondta, hogy ők aztán biztos nem fognak borostyán nyakláncot venni mert megfullad a gyerek, nem használ úgyse semmit, másnap mondja Andi, hogy vettek egyet és mennyire szuper, mindenkinek ajánlják.
Na pont ezek miatt sem dőltem be a hűtőmágneses dolognak. De akkor te tudod miről beszélek.
Igen tényleg ilyenek..
Tegnap valaki bekommentelt adni 3D arcos videója alá h jo lenne a nem hitegetnek az embereket és láss csodát ma kitette storyba a nyerteseket..😂😂
Le merném fogadni hogy azt tegnap este/ma reggel sorsoltak ki, és ha nem cseszteti őket senki,úgy elfelejtik ahogy van😂
Komolyan? Nem is szoktam rákattintani a képeikre, mert nem lehet kommenteket írni. Érdekes, hogy az alatt engedélyezte. Persze, hogy sokan várták a sorsolást, ha már behülyítették az embereket. Akkor nem duzzogva kell több hét után kiírni a nyerteseket. Vagy nem kell nyereményjátékot hirdetni, és nincs probléma. Ja csak ugye kellenek a feliratkozók.
Az általam leírt dolgok miatt is egyre jobban idegesítenek már, pedig korábban őszinte, jófej párosnak gondoltam őket, akik nem jàtszák meg magukat. De Andikával is kicsit elszaladt a ló egy ideje. Lassan kikövetés lesz a vége. Köszi a kommented!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!