Szerintetek meddig fog tudni a kpop eljutni az egész világon mint zenei stílus?
Nem igazán tudtam rendesen megfogalmazni a kérdést, de arra gondoltam, hogy ugye most jelölték a BTS-t a Grammy-díjra, ami elég nagy szó. És mikor fognak odáig eljutni, hogy azok se utálják őket (és a rajongóikat) akik ok nélkül utálkoznak. A rendes pop vagy elektronikus zenét is először ócsárolták még mikor elkezdett népszerű lenni, mostanra meg minden fiatal azt szereti(vagy ha nem akkor elfogadja hogy van aki szereti). Szerintetek a Kpop körül mikor fog megszűnni ez a sok negatív előítélet("nem tudnak énekelni","úgy néznek ki mint a lányok", és még sorolhatnám a durvább rasszista megjegyzéseket amikkel találkoztam) és mikor fogják elfogadni ha valaki szereti?
(Mert hát sajnos hiába mondjuk hogy milyen elfogadó a világ, inkább a fiatalok körében sokan emiatt válnak "áldozattá")
A kpop az internetnek köszönheti a népszerűségét ezért ott fogsz vele sokat találkozni.
Igazából attól függ melyik országban vagy. Amerikában régóta vannak rádiók amik kpop dalokat játszanak, meg ugye egész Ázsiában nagyon jól ismert műfaj. Európában is van sok rajongó, de egyenlőre csak egy rétegzene közszemléletben. Tvben is láthatsz kpop számokat már elvétve meg híroldalakon cikkeket de inkább csak úgy mint "kpop" van róla szó mintha valami csodadolog lenne és azt elemzik. A bts lehet ismert. Sőt már azok. Bizonyos előadók kitűnhetnek és lehetnek világszinten ismertek de mint műfaj még nincs azon a szinten. Még kell hozzá egy kis idő hogy olyan nagy elismerésnek örvendjen.
Amikor először láttam videot a koreaiaktól akkor én sem kedveltem, de mivel nem találtam normális sorozatot ezért megnéztem egy kdramat és nagyon megkedveltem azóta agyon sok kpop-ot is hallgatok.
Az emberek vakószínüleg azért kritizálják mert nem értik a szöveget meg máshogy nem megszokottan néznek ki és emiatt már egyből elítélik magát a zenét az előadok miatt.Így úgy gondolom, hogy emiatt nem nagyon fogják elismerni magát a műfajt.
Meg ez az emberek ízlésétől is függ.
a negativ nézet nem fog megváltozni mert a nagyját a fiuk kapják nagyon nem férfiasok! ez van kiadva nekik a koreai szinészek az ilyen 30+sok igy férfi szemmel is azt mondom hogy oké ezek tényleg férfiak nem homoszexuális babák!
de lényegtelen mert csak ez egy ázsiai láz ami lefog csendesülni idővel
meg a bts-t nem a tehetségéért jelölték a grammyre hanem azért mert koreában az 50 millioból 30 millio meg veszi a lemezét a nyugati koreaik szintén meg egy jópár tini lány (14-23) és az eladások miatt jelölték őket nem azért mert michael jackson szintű énekesek... de még csak justin biboros szintűek sem... (van köztük akik olyan idősek mint ő de legalább a bieber megférfiasodott ők meg olyanok mint a kisgyerekek ruzzsal mert ruzsozzák őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!