Titeket is elszomorít Molnár Csilla tragédiája? Mi a véleményetek a néhai szépségkirálynőről?
A napokban, konkrétan január 20-án töltötte volna be az 50. életévét. Még most sem lenne idős! :'( A 80-as években nem éltem, így nem tudok nyilatkozni az akkori időszakról (1997-ben születtem). Véleményem szerint természetes, gyönyörű és rokonszenves lány volt, akit meg kellett volna becsülni.
Még gyerek voltam, amikor megismertem a nevét.. A rádióban olykor-olykor felcsendült az Álmodj, királylány! című dal. Kiskoromban csak annyit érzékeltem, hogy egy lírai dalról van szó.. Aztán a szüleim elmesélték, hogy a dalt egy 17 éves szépségkirálynő halála ihlette... :'( Nagyon elszomorodtam, noha nem ismertem Csillát, és a tragédia idején még csak nem is éltem.
Ha belegondolok abba, hogy előtte állt az egész élet, és ami még letaglózóbb... Az édesanyja mesélte egy riportban, hogy tettét segélykiáltásnak szánta, valójában nem akart meghalni (miután bevette a gyógyszereket, kérlelte az anyját, hogy segítsen, ugyanis nem akar meghalni). A riportban megszólalt a szerelme és az osztályfőnöke is.. Mesélték, hogy nehezen viselte a felhajtást, ezen felül a családban is felütötte a fejét 1-2 probléma... Az osztályfőnöke szerint, ha élne, szégyellné a tettét (gyógyszertúladagolás), ugyanis életvidám, jóindulatú lánynak ismerte. Az interjúk, amiket az interneten láttam, könnyeket csaltak a szemembe.
Egy szó, mint száz, Engem megráznak az ilyen események.. Időnként eszembe jut Csilla, és olyankor mindig eltöprengek azon, hogy egyes embereknek miért jut ilyen sors? :'( Én lennék túl érzékeny?
Ezen megis mi lenne a kamu kerdes? Hagyjatok mar ezt abba
Amugy engem is elegge megviselt amikor hallottam rola.
Örülök, ha így látod, kedves válaszadó! Tényleg nem kamu kérdés...
Akkor nem vagyok egyedül.. Szerintem minden jóérzésű embert megrendített Molnár Csilla tragédiája.. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!