Szerintetek miért tűnt el Vajna Timi minden oldaláról az összes Andy Vajna kép?
Hát engem ez teljesen hidegen hagy. Azt csinálnak, amit akarnak. Nyilván várható volt, hogy Andy bácsi pénzcsapja előbb-utóbb bezár. Gondolom, Timike olyat tett, ami nem tetszett az öregnek hosszú távon.
Az én agyamban még mindig a gyémántgyűrűs sztori van, amikor Vajnáné azt posztolta ki, hogy nőnapra aki nem tud gyémántot venni a párjának, az posztó proli. Nem szó szerint idéztem. De gondolom, sokan emlékeznek rá.
Mindenki azt kapja, amit megérdemel, nekem ez a véleményem. Bár ők ketten megérdemlik egymást még most is.
Remélem azért, mer végre teljesen elfelejtheti azt a ronda, dagadt vénembert, és elkezdheti ténylegesen élvezni az életét, nem pedig azért, mert így birkózik meg a gyászával.
De tényleg, remélem, hogy Tímea egy másodpercet sem fog gyászolni, és tényleg csak a pénzéért volt vajnával, hiszen minden túlzás nélkül az egész ország úgy néz most rá, hogy "na, te kis mocskos k...va most aztán örülsz, mi?".
Ebben a helyzetben legyen igazatok. Ha tényleg szerette egy kicsit is vajnát, akkor mennyire elb..szott dolog már, hogy mindenki rá irányítja minden felgyülemlett utálatát pont ilyen időkben?
3 hete rakott ki képeket a Maldív szigetekről. Ott írja valamelyik képen, hogy "A férjem csinált rólam egy teljes alakos képet" illetve "Andy fotózott".
Ennyi emlékett hagyott meg szerintem.
Az mondjuk furcsa, hogy még egy fekete képpel sem reagált a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!