Mi baja volt Andy Vajnának?
Figyelt kérdés
Érdekelne, miben halt meg Andy Vajna. Sokat szivarozott, ez összefüggésbe hozható? (találgatni nem ér, konkrét info kellene)2019. jan. 20. 12:27
2/10 anonim válasza:
Elkapta az asszonytól a sok szart.
3/10 anonim válasza:
nahát, tényleg meghalt. :(
Nekem nem volt bajom vele, mindenki szidta mint a bokrot.
Rengeteg ismert filmnek volt a producere.
Vajna Timike most elég jó parti lehet.
4/10 anonim válasza:
HIV-pozitív volt. Homoszexuális volt, csak titkolta, azért vett el egy ekkora prostituáltat, hogy elterelje a gyanút a melegségéről. Fiatalon ugye fodrászként kezdte, utána a show-businessben volt, mindkét területen jellemzőek a melegek. Ha sok pénzed van, ma már a HIV jól karban tartható, de azért nem a végtelenségig.
5/10 anonim válasza:
Azt nem tudom, de Timike most éhen döglik. :D
6/10 anonim válasza:
A google-ban keresgéltem, ott olvastam egyik cikkben, hogy rákos volt, 4 évvel ezelőtt már sikerült legyőznie. Azt kiújult, és most nem sikerült.
7/10 anonim válasza:
5. Miért dögölne éhen? Szerintem örököl tőle pár millát :D
8/10 anonim válasza:
Szerinted nem írtak házassági szerződést? :D Timike egy fillért nem fog kapni szerintem.
10/10 anonim válasza:
8-as, te marha nagy okos. Akkor ki örökölné? Élő gyermeke nincs (egy gyereke volt, de meghalt fiatalon). Szerinted? Az államra hagyja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!