Hogy lehetek idol koreában hol lehet jelentkezni meghallgatásra?
Nem is annyira lehetetlen
Az utolsónak üzenem hogy khm...Lana...
Színtiszta orosz lány, semmi ázsiai nincs benne mégis idol lett ;)
Lana Oroszország Ázsia délkelet részén élt, ahol az emberek úgy néznek ki, mint az ázsiaiuk, 18 évesen az egyetem miatt költözött Koreában és szinte anyanyelvi szinten beszél koreaiul. És nem színtiszta orosz, apai ágon más vér is van benne, ami miatt még mongoloidubbul néz ki.
Mielőtt beszélsz, nézz utána. Lana rohadtul nem úgy néz ki, mint egy európai, sokkal inkább úgy, mint egy félvér ázsiai, amiből azért elég sok idol van.
Jaj nekem. Ne legyél idol. Remélem már lemodtál erről az álmodról és megtanultál fogalmazni...
Látszik, hogy még gyerek vagy..
És ez a nagyképű ség.. Nem tudom, hogy nézel ki de ahogyan leírod.. Hű..
Lehet én vagyok a bunkó de ezt gondolom.
Szerintem gyorsan felejtsed el mert ha netán összejön (0,01%) akkor készülj fel, hogy lelkilek és fizikailag is ki leszel készülve. 0-24.ben csak gyakorlás néha egy kis szünet. Nem lesz valószínűleg olyan napod, hogy egésznap csak fekszel. Na meg a másik.
Valami picinyke hibát vétesz a koreaiak rádszálnak.(pl: össze jössz valakivel, cigizel, rossz szó, stb)
Ha elkezdenek rólad valami pletykást indítani akkor a karierednek lehet vége is lesz.
Jaj 18 ne beszélj hülyeségeket már!
Az a fehér bor amugy teljesen más mint a “magyaroké” megjegyzem 1-2 magyar sotetebb már mint 1-2 cigány…
Akar hogy akarod bemagyarázni
Az európai fehér bőr meg az ázsiai “fehér” bőr teljesen más főleg az árnyalata! Nem mellesleg ők ezt a bort ügy erik el hogy évekig nem napoznak mert a napon nagyon de nagyon hamar át mennek ebbe a “sárga” sárgás bőrbe (ami valakinek nagyon szépen áll)
A bőrük szine hiába fehéres ha láttál már ázsiait akkor megtudod hogy igen 1-2 fehér bőrű de tényleg teljesen más
Es akkor legyen itt a lényeg is! Az a fekete lany nem kpop idol csak Koreában egy zenés táncos csapat tagja! Két teljesen külön dolog a kettő!
És lássunk cska a kérdést! A kérdező még a mai napig sem tudott be kerülni! Vajon miert?! Ja és akkor valószínűleg van nála tehetségesebb szebb is és azok sem kerülnek be!
Mert ez csak is a kelet ázsiaiaké
Ahogy a flamenco is azoké akik kitalálták és a mai napig nem tudja senki más sem úgy vissza adni ahogy a jazz-t sem!
Ja és náluk nem mindenki fehér! Nagyon sokat sárgák! Ez a fehér bőr úgymond luxus (nagyon sok törődés és odafigyelés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!