Lipp Roland kérdése:
Mit tegyek ha beakarok jelentkezni gta 5-be de az emailem amivel bejelentkeztem elfelejtettem? Próbaltam új fiókot csinálni de úgy nem engedett be? Hol mit keressek, hogy visszatudjak jelentkezni?
Figyelt kérdés
#reménytelenség #hogy jelenkezzek be
2018. dec. 21. 18:10
1/2 anonim válasza:
Nem jó az új fiók, mert azon nem lesz rajta a játék, és kétszer nem aktiválhatod. A jelszóemlékeztető nem segít, a supportnak nem tudsz írni mert nem tudod igazolni hogy az a te fiókod - hiszen nem tudod az e-mail címét.
Ha nem írtad fel és nem jut eszedbe, újra meg kell venned és tanulva az esetből minden fontos információt feljegyzel, különben megint így fogsz járni.
2/2 A kérdező kommentje:
Kemény egy hónap kellet. De felkerestem őket emailben és sok adat megadás után megkellett adnom egy emailt és jelszót változtattam és egyből működött. Sose ad fel a reményt főleg ne akkor ha a pénzed fáj.
2019. jan. 1. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!