Mit gondoltok Vecsei H Miklósról? (színész)
Azt gondolom oda-vissza vagy érte, vagy te vagy az Miki és itt sztárolod magad, én nem tudom, csak sajnálom hogy senki nem szokott válaszolni ezekre a kérdéseidre.
Megnéztem, és igen, egy színész. Vigyél neki virágot előadás után vagy valami. Ha meg te vagy az Miki, kezeltesd magad. Vagy ha valaki ismeri szóljon már neki hogy nézzen rá a gyk-ra.
Én nagyon kedvelem őt, láttam több alakítását is, nagyon jó színész, nemrég láttam egy általa írt darabot, a Kinek az ég alatt már senkije sincsen-t, és az is nagyon szuper volt. Emellett amennyire az interjúkból megismerjük, nagyon jó ember és értelmes, fontos, szép, értékes gondolatai vannak, és nagyon jó ötletei. Engem például nagyon motivál, több gondolatával segített, hogy pozitív irányba változzak. Természetesen amellett sem mehetünk el hogy mennyire helyes😍 de nem ez alapján kell megítélni. Azt nem tudom, hogy van-e most barátnője.
Kedves #1-es válaszoló! Mi probléma van azzal, ha ezt valaki megkérdezi? Mi baj van azzal ha nagyon odavan érte? És miért sztárolná magát Miki itt? Egyrészt nagyon nem olyan ember, aki ilyen primitív módon sztárolná magát, hogy GYIK-en terjeszti a nevét, másrészt van elég rajongója toborzás nélkül is, nem szorul rá, hidd el.
Az van, hogy naponta jött kérdés róla, és soha nem válaszoltak rá, komolyan megsajnáltam a kérdezőt.
Ami durva, hogy azt tartottam valószínűbbnek, hogy egy rajongója ír, de most már egész biztos, hogy te vagy az Miki. Miután lelepleződtél beregisztráltál még kétszer, az egyikkel megválaszoltál néhány kérdést (ezért a magas %), a másik meg annyira új, hogy még értékelésed sincs. Menj orvoshoz Miki, mert nagy-naaagy problémák vannak veled!
Egy újabb friss nick. :)
Engem komolyan érdekel már, hogy tényleg maga a színész válaszolgat a saját kérdéséhez, vagy csak egy őrült rajongóról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!