Na ki imádja még Tom Feltont rajtam kívül? :D
Figyelt kérdés
#sorozat #film #Harry Potter #színész #tehetség #imádat #Draco Malfoy #Daniel Radcliffe #Tom Felton #Origin series
2019. jan. 10. 20:33
2/10 anonim válasza:
Nem imádom, de bírom:) szeretem az akcentusááát ♥
4/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz😍😍😍❤️❤️
2019. jan. 13. 11:50
5/10 anonim válasza:
Én megőrülök érte!! A szobám tele van a kinyomtatott kepeivel😂😂 lehet, h kicsit túlságosan mániákus vagyok😂😂
6/10 anonim válasza:
Ez az új, hosszú frizura amit visel nem jön be, de amúgy nagyon helyes hapsi, imádom :D annyira rendesnek és közvetlennek tűnik, imádja a kutyákat, és nemrég néztem meg a Murder in the first első évadát, amiben főszereplő és szerintem annyira jól játszott! Tervezem megnézni a filmjeit, mert a Harry Potterben szerintem nagyon alul értékelt volt :(
7/10 anonim válasza:
Imádom, szeretem, akármilyen legyen is a haja.‹3
Legkedvesebb celebrity everrr
10/10 anonim válasza:
Szerintem csatlakozok.
Elképesztően közvetlennek tűnik, az sem utolsó, hogy néz ki.
Nekem elég 10/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!