Szerintetek milyen egy híresség párjának lenni?
Az instagramon láttam,hogy az Euróvíziós bandának,az AWS-nek csináltak egy pár rajongói oldalt,ahol a tagokról osztanak meg képeket meg néha a barátnőikről is.
Azon gondolkodtam,mit gondolnak mások a hírességek párjairól? Hogy ők is biztos olyan híresek,vagy tehetségesek valamiben,vagy lehet totál átlag ember is...vagy szerencsések vagy szerencsétlenek?Vagy jó nekik vagy nem szeretnél a helyükben lenni stb.
Ha így belegondoltok,mit gondoltok? 🤔
Itt főleg ilyen kisebb celebekre,hírességekre gondolok,nem Hollywoodi sztárokra,az persze egész más kategória.
Híres embernek lenni se könnyű. De az ilyen magyar "sztárokkal" járni... Nemtudom.. Mennyire híres attól függ... Pl olyan híres mint Puskás Peti vagy csak simán egy színész, akivel a szakmájával együtt jár a hírnév, pl Veréb Tomi vagy Kocsis Dénes, vagy talán még kevésbé ismertebbek?
Szerintem a híres emberek híres emberekkel járnak, akkor kevesebb veszekedés lehet, de persze ezt embere válogatja...
Én szívesen járnék híres emberrel, de nem a hírneve miatt kell szeretni vkit... Ha valaki annyira önimádó és egoista a hírneve miatt és azt hiszi ő szarta a spanyolviaszt és körülötte forog a világ, de csak magával és a karrierjével törődne, na olyannal nem járnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!