Szerintetek melyik a legjobb fiú/lány kpop banda?
Gfriend, apink, mamamoo, lovelyz, red velvet, twice, blackpink?
bts, exo, seventeen, super junior, shinee?
Lánybandákat nem hallgatok, engem valahogy irritál ez a stílus.
Fiúbandák közül a B.A.P-t szeretem, a BtoB-t, az EXO lassú, melankolikus számait, a SHINee-nak is van egy két jó száma. De amit ezeknél is jobban szeretek, azok a hangszeres, pop-rock bandák, mint pl. FTISLAND, Day6, CNBLUE
Igen, lány vagyok. :)
Lehet azért irritálnak a lánybandák. Gondolom azokat inkább a fiúk élvezik. :)
Nekem pl. az FTISLAND abszolút a zenéről szól, nyilván, emellett helyes fiúk és jók a klippek, de itt engem nem ez varázsolt el, hanem a zene és Lee Hongki hangja.
A táncos bandáknál viszont többször érzem azt, hogy nem a zene az, ami megfog, hanem az MV-k. Nagyon jó látványvilága és mondanivalója van némelyiknek, és lehet, hogy a zene önmagában nem fogna meg, viszont a klippel együtt annyira üt.
Lánybandák közül a Mamamoo messze a legjobb,de a Gfriend és a Red Velvet is nagyon jó.A Twice-t és a BlackPink-et nem kommentálnám nem a szívem csücske egyik banda sem illetve a Momoland sem a kedvencem.
Fiúbandák közül nagyon sok jó van.(mivel lány vagyok ezért én is elfogultabb vagyok a fiúbandákkal szemben ^^).A legjobbnak én a BigBang-et tartom mert mindig tudnak újat mutatni,ami még jó is.A BTS szintén nagyon jó és mind nagyon tehetségesek.Az EXO-ról,Shinee-ról és igazából a legtöbb fiúbandáról ugyanezt tudom elmondani.A SuJu latinosabb számai nekem nem igazán jönnek be de a régebbieket nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!