Szeretitek Adam Lambert-et?
Én vagyok a 15L, aki igent mondott~
Szerintem is, nagyon tehetséges, a ruhái is jók, és a zenéje is. A legtöbb mai tinisztárral ellentétben őt van miért szeretni. :)
És az is oké, hogy meleg. Sőt, ettől még szexisebb. Nagyon szeretem a hangját, a kinézetét, meg őt magát is, melegestől-mindenestől. :D
"melegestől mindenestől" xD ez cuki volt:)
de amúgy énis. szerintem is még sokkal szexisebb attól, hogy meleg. meg a for your entertainment klippje és szövege... *csöppcsöpp* úúúúúúúúú. nemsemmixD
igen nagyon de nagyon..imádom a hangját(nem tudom ki h van vele de engem nagyon elvarázsol a hangja akár hanyszor meghallom és nemcsak akk mikor énekel:D),külsőre is nagyon bejön sztem irtó szexi;)és nagyon szeretem a személyiségét is, ritka őszinte és nyílt másokkal szemben...szóval meleg v sem és nagyon szeretem :D
bocs h ilyen hosszúra sikerült...:) 21/L
Igen,ő a kedvenc énekesem. Imádom a hangját,a stílusát,a kinézetét és azt is hogy meleg. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!