Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » BTS ARMY-nak számít? Mitől...

BTS ARMY-nak számít? Mitől lesz valaki az?

Figyelt kérdés

Stiasztok!!

Van egy ismerősöm, aki nemrég (kb. 1 hönapja) kezdte megszeretni a BTS-t. De nem a zenéjüket, hanem csak pinteresten néz képeket és mémeket róluk és videókat youtube-on. Rendelt BTS-es pólót ebay-ről (lehet nem pont ebay-ről, de valami hasonlóról). Én örülök, hogy beszélgethetek vele a bandáról, de valamiért furának találom, hogy egy kpop bandát csak a tagok kinézete és a vicces pillanatok miatt szeret, és mégis úgy viselkedik (úgy beszél róluk, stb.), mintha ő ezer éve szeretné a BTS-t és a legynagyobb kpopper lenne :/...

(Én nem gondolom, hogy nagy ARMY és/vagy kpopper lennék, bár régebb óta (2-2,5 éve) követem a BTS-t és a számaik közül párat kivéve mindegyik le van töltve. Emellett más bandákat is nagyon szeretek.)

Ne értsetek félre, nagyon kedvelem őt, csak furinak érzem, ezért kérdezem, hogy nektek erről mi a véleményetek. :)

Köszi előre is! ^^

2019. jan. 2. 16:41
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy azelőtt utálta a Kpop-ot, egyenesen undorítónak gondolta.
2019. jan. 2. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha rajong értük, akkor rajongónak vehető, nem? Érdekes még egy közösségen belül is ez a széthúzás meg a gatekeeping megy, hogy aki nem elég elvakult rajongó, az már nem is tartozik az 'armyk' közé. És rendesen féltik a saját rajongásuk tárgyát a másiktól, nehogy ők kevesebbnek tűnjenek a többi szemében.

(értelemszerűen nem rólatok beszélek, hanem általánosságban, bármilyen előadóra amin kislányok próbálnak osztozkodni)

2019. jan. 2. 16:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Érdekes feltevés, lehet, hogy tényleg féltem. Bár ez a "kevesebbnek tűnjenek" nem hinném, hogy igaz rám, mert örülök neki, hogy szereti őket, így tudok beszélni róluk vele.

Köszi!

2019. jan. 2. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
21%
Szükséges hozzá egy bizonyos érték alatti IQ, egy bizonyosnál alacsonyabb életkor (18 alatt), illetve jó adag ízlésficam meg kivagyiság.
2019. jan. 2. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
rajongó már akkor lesz ha már szereti a zenéjüket vagy magukat a srácokat de army szerintem csak akkor lesz ha mindig meg veszi a lemezüket meg ilyen kis hülyeségeket képek polok ezek a világitos drukkola? rudakat?? :D igaz ez a többi bandára a lényeg amikor már rendszeresen támogatod öket pénzel!
2019. jan. 2. 23:29
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
most pl én is szeretem michael jacksont de nem fizetek érte... sem a többinek de attol még szeretem a zenéjüket :D
2019. jan. 2. 23:30
 7/8 Bandrás74 ***** válasza:
Ez az Army dolog csak elitkedés szerintem.Az igazi rajongó pénzt is költ a kedvenceire(koncert, hivatalos póló,cd stb.).Ha csak ingyen töltögetsz le számokat,azzal nem támogatod a kedvencedet.Az ismerősöd legalább vett valamit.
2019. jan. 5. 09:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bárki lehet ARMY,aki szereti a zenéjüket,és nem viszi túlzásba a rajongást.Viszont nem mindenki teheti meg,hogy megvásárolja a velük kapcsolatos cuccokat.A rajongók nagy része iskolás,nincs jövedelmük,a szülők nem mindig partnerek,hogy megvegyenek egy albumot pl.Nekem könnyű,mert már dolgozom,és tudok spórolni.Koncertre is volt félretéve pénzem,kb.250 ezer,de jegyet nem sikerült vennem.
2019. jan. 5. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!