BTS ARMY-nak számít? Mitől lesz valaki az?
Stiasztok!!
Van egy ismerősöm, aki nemrég (kb. 1 hönapja) kezdte megszeretni a BTS-t. De nem a zenéjüket, hanem csak pinteresten néz képeket és mémeket róluk és videókat youtube-on. Rendelt BTS-es pólót ebay-ről (lehet nem pont ebay-ről, de valami hasonlóról). Én örülök, hogy beszélgethetek vele a bandáról, de valamiért furának találom, hogy egy kpop bandát csak a tagok kinézete és a vicces pillanatok miatt szeret, és mégis úgy viselkedik (úgy beszél róluk, stb.), mintha ő ezer éve szeretné a BTS-t és a legynagyobb kpopper lenne :/...
(Én nem gondolom, hogy nagy ARMY és/vagy kpopper lennék, bár régebb óta (2-2,5 éve) követem a BTS-t és a számaik közül párat kivéve mindegyik le van töltve. Emellett más bandákat is nagyon szeretek.)
Ne értsetek félre, nagyon kedvelem őt, csak furinak érzem, ezért kérdezem, hogy nektek erről mi a véleményetek. :)
Köszi előre is! ^^
Ha rajong értük, akkor rajongónak vehető, nem? Érdekes még egy közösségen belül is ez a széthúzás meg a gatekeeping megy, hogy aki nem elég elvakult rajongó, az már nem is tartozik az 'armyk' közé. És rendesen féltik a saját rajongásuk tárgyát a másiktól, nehogy ők kevesebbnek tűnjenek a többi szemében.
(értelemszerűen nem rólatok beszélek, hanem általánosságban, bármilyen előadóra amin kislányok próbálnak osztozkodni)
Érdekes feltevés, lehet, hogy tényleg féltem. Bár ez a "kevesebbnek tűnjenek" nem hinném, hogy igaz rám, mert örülök neki, hogy szereti őket, így tudok beszélni róluk vele.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!