Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is meleg gyanús...

Szerintetek is meleg gyanús Shawn Mendes?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, én akkor is szeretném ha kommunista lenne :)) csak érdekel, hogy mit gondoltok. Eléggé divatos ma az ilyen tinisztárokat melegnek tekinteni, JB-t ma is b**izzák rendesen(pedig lassan felesége lesz, bár tudom ez sem garancia). De én úgy gondolom, hogy Justin pl nem az. Gyerekkorában sem tűnt annak, jó a karrierje kezdetén eléggé nőiesnek hatott a hangja, de akkor kezdett mutálni, az is meglepő, hogy egyáltalán énekelni tudott. Na meg ilyesmik alapján nem lehet szexuális orientációra következtetni. De Shawnnal más a helyzet. Rengeteg interjúban mesél arról, hogy nem volt még szerelmes, folyton nyilatkozik arról, hogy ő bizony hetero, mintha megpróbálná (önmagának is) bizonygatni. Ráadásul néha a gesztusain, mimikáján is mintha érzékeltetné, hogy ő bizony nem is lányt keres. Meg ugye a másik az, hogy ha tényleg meleg, vagy esetleg biszexuális akkor sem vállalhatja fel. Jelenleg tombol a karrierje, a tinibálvány akiért millió kislány picsog és arról álmodik, hogy majd egyszer Shawn húz gyűrűt az ujjára nem biztos, hogy értékelné ha kiderülne szeretett énekese egy sráccal kamatyol a backstageben...:)) úgyértem, hogy sok más híresség is volt aki sokáig titkolta, vagy csak nem beszélt, sőt még házasodott is az ellenkező nemmel, majd kiötlötte, hogy bocsi de meleg vagyok. És elég nagy sztárok(pl Kristen Stewart, Ricky Martin,stb.) Érdekelne mit gondoltok, beszélgessünk egy jót. :) Azok véleményét várom akik azt kulturált módon tudják velünk megosztani. :)
2018. dec. 29. 00:31
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Persze, hogy aktuális! Köszi, hogy leírtad a véleményedet! :)

Sok mindenben igazad van ez biztos. :D

2019. ápr. 29. 07:13
 22/24 anonim válasza:
42%

Na, akkor kezdjük.

1. Shawn Mendes nem meleg.

2. Ha az is lenne, mi közötök van hozzá?

3. Lányokhoz vonzódik, barátnői vannak/voltak - tehát nem meleg.

4. Nincs jobb dolgotok, mint ilyenekkel foglalkozni?

5. És úgy egyáltalán, miért kell szinte minden híresség köré légbőlkapott pletykákat terjeszteni és megpróbálni még bizonyítgatni is?

Ez lenne az én rövid véleményem.

2019. jún. 25. 12:38
 23/24 A kérdező kommentje:

Kedves utóbbi válaszoló. Ez lenne az én rövid válaszom:)

1. Ezt nem tudhatjuk. Ő ezt mondta ez tény. Hogy igazat mondott vagy sem az viszont egy további kérdés, és továbbra is az marad. :)

2. Ahhoz nincsen közünk, hogy ő hogyan éli a szexuális életét igazad van. De azzal, hogy ő ekkora tömegeket mozgat meg a zenéjével és különböző tevékenységeivel befolyásolja is azt. Ergó társadalmi szerepet vállal magára. Másrészt, hogy megmaradjak a kolokviális szinten: ő egy sztár, mi meg emberek, arról beszélünk amiről éppen szeretnénk, egészen addig amíg ez az ő személyét nem sérti. :)

3. Elsősorban ha nem tévedek, de ha igen javítsatok ki, egy barátnője volt, aki még sokkal fiatalabb korában járt vele. Több interjúban is mondta, hogy még soha nem volt szerelmes. És mindig szingliként nyilatkozik. Ergó a tényállásod alaptalan. :)

4. Elég sok jó dolog van az életemben, gondolom a többiekében is, de az, hogy erre szakítok időt az azt jelenti, hogy érdekel ez a kérdés, tehát az én esetemben ez nem időpocsékolás. Az viszont érdekel, hogy neked nincs más dolgod? :)

5. Azért, mert a hírességek sokat megmutatnak a mindennapjaikból, ezáltal erőteljesen bevonódunk az ők életükbe. A róluk elérhető infók illetve a megjelenéseik egyenesen arányosak azzal a vággyal, hogy minél többet akarjunk róluk tudni. Azaz, sok rajongó érzi úgy, hogy az adott sztár minden apró tulajdonságát vagy tettét ismerni akarja. Az a szint amin mi beszélgetést folytattunk szerintem fantasztikus tekintettel arra, hogy "eddig" mindenki kedvesen és alázattal fejtette ki a véleményét a témában. Ugyanakkor hozzátenném még a pletykával kapcsolatban, hogy ez egy evolúciós szempontból is jelentős emberi tevékenység, a tudomány néhány területének érdeklődését is felkeltette, szóval az, hogy ez létezik és esetleg bizonyos emberek űzik teljesen természetes. Szerintem ezzel nem okozunk kárt senkinek. :)

Végezetül, nem mondom, hogy az vagy nem az. :) Szerintem csak vannak érdekes és megfigyelhető tények a jelenségével kapcsolatban, de remélem, hogy ő így ahogy van boldog és elégedett az életével. :)

Köszönöm a válaszod, és remélem nem vetted ezt sértésnek vagy attrocitásnak, nem állt szándékomban semmi ilyesmi. :)

Szép napot mindannyiótoknak!

2019. jún. 25. 15:32
 24/24 anonim válasza:
Lehet hogy már régi kérdés , de lehet hogy meleg. Nem tudjuk. Egy fúnak miért nem lehetne olyan tetoválása amilyet szeretne. Miért legyen bomba meg vér....? Szerintem olyan ízlése van amit nem a dizájnerei hanem saját maga választott. Önmaga!Mire vagytok kiváncsiak? A zenéjére vagy a szexualitására? (Jólvan elismerem hogy mindkettőre )De ez egy idő után az embereknek rosszat tesz. A szorongás (Lásd: In my blood). Tiszteljük meg hogy nem zaklatjuk ezzel és vannak még olyan énekesek aki szó szerint tökéletesek.
2021. ápr. 22. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!