Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is meleg gyanús...

Szerintetek is meleg gyanús Shawn Mendes?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, én akkor is szeretném ha kommunista lenne :)) csak érdekel, hogy mit gondoltok. Eléggé divatos ma az ilyen tinisztárokat melegnek tekinteni, JB-t ma is b**izzák rendesen(pedig lassan felesége lesz, bár tudom ez sem garancia). De én úgy gondolom, hogy Justin pl nem az. Gyerekkorában sem tűnt annak, jó a karrierje kezdetén eléggé nőiesnek hatott a hangja, de akkor kezdett mutálni, az is meglepő, hogy egyáltalán énekelni tudott. Na meg ilyesmik alapján nem lehet szexuális orientációra következtetni. De Shawnnal más a helyzet. Rengeteg interjúban mesél arról, hogy nem volt még szerelmes, folyton nyilatkozik arról, hogy ő bizony hetero, mintha megpróbálná (önmagának is) bizonygatni. Ráadásul néha a gesztusain, mimikáján is mintha érzékeltetné, hogy ő bizony nem is lányt keres. Meg ugye a másik az, hogy ha tényleg meleg, vagy esetleg biszexuális akkor sem vállalhatja fel. Jelenleg tombol a karrierje, a tinibálvány akiért millió kislány picsog és arról álmodik, hogy majd egyszer Shawn húz gyűrűt az ujjára nem biztos, hogy értékelné ha kiderülne szeretett énekese egy sráccal kamatyol a backstageben...:)) úgyértem, hogy sok más híresség is volt aki sokáig titkolta, vagy csak nem beszélt, sőt még házasodott is az ellenkező nemmel, majd kiötlötte, hogy bocsi de meleg vagyok. És elég nagy sztárok(pl Kristen Stewart, Ricky Martin,stb.) Érdekelne mit gondoltok, beszélgessünk egy jót. :) Azok véleményét várom akik azt kulturált módon tudják velünk megosztani. :)
2018. dec. 29. 00:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt mondja el, hogy 2 évig volt barátnője. (Remélem működik :D)

Egyébként én is nagy rajongója vagyok, és nekem is már megfordult a fejemben, az, hogy meleg. De nagyon nem foglalkozom vele, mert én úgy sem akarok vele összejönni (amúgy is lehetetlenség), másrészt az nem változtatna semmin. Ugyanúgy imádnám, továbbra is csodálatos számokat írna, ugyanolyan jól tudna énekelni. Szóval ja.

2018. dec. 31. 17:46
 12/24 anonim ***** válasza:
Azt mondta hogy Haileyvel csak barátok de a barátoddal nem csókolózol meg ölelkezel az utcán neg vele ment a Met gálára
2018. dec. 31. 23:36
 13/24 A kérdező kommentje:

Működik. Nagyon köszi, hogy belinkelted. Mondjuk ez a kis gála megjelenés tényleg elég furi volt azt meg kell hagyni :D Mármint a csak barátok jelző használatát illetően.

Nagyon örülök, hogy egy ilyen értelmes beszélgetést hoztunk össze, bárkik is legyetek mindannyiótoknak hatalmas pacsi! Nekem őszinten ez volt az első ilyen gyakoris élményem amelynek kapcsán nem egymást szidó veszekedésbe csúszott el egy egyszerű téma, hanem egy igen disztingvált véleménykifejtéshez jutottunk!

Fantasztikusak vagytok <3 éééés love Shawn #wörldpísz

2019. jan. 1. 15:08
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi Mendesarmy tartsunk össze❤
2019. jan. 2. 00:36
 15/24 anonim válasza:
55%
Annyira jó látni, hogy a MendesArmy ilyen összetartó, senki sem bánt vagy oltogat senkit, mindenki tiszteli más véleményét... Csodálatos és örülök, hogy a közösség tagja vagyok. És Shawnnak is jár a hatalmas köszönet, hogy ennyire összehozza az embereket 7000 km távolságról is. ❤️❤️❤️
2019. febr. 25. 20:13
 16/24 A kérdező kommentje:
Én még mindig újraolvasom a válaszaitokat. olyan kevés helyen tudnak kulturáltan beszélgetni az emberek. Itt meg mindenki kedvesen megosztotta a véleményét. Hát ezzel nem tudok betelni, de komolyan :D Shawn ha ezt te csinálod akkor abba ne hagyd, így lesz jobb a világ :D love mindenkinek mendesarmy <3
2019. febr. 25. 22:54
 17/24 Kovács Fanni77 ***** válasza:
Volt barátnője két évig és még azt is tudjuk ki.Még az illuminate tour alatt elárulta egy Q&A ban.:) keress rá,a youtube biztosan kiadja a felvételt.
2019. márc. 24. 12:09
 18/24 anonim válasza:

Szerintem nem az, neha nekem is gyanus de ugy vagyok vele hogy o azt mondja nem, akkor nem, engem kifejezetten nem erdekel, attol meg ugyan az az ember, es akkor is pont ugyan annyi eselyem lenne nala, ha meleg lenne, mint most az az nulla.

De amugy volt baratnoje meg regebben amikor suliba jart meg hailey baldwinnal is volt ez a met gala-s dolog es oke hogy vele nem volt kimondva hogy egyutt vannak de hat megis csak.

Amugy azert mondja ilyen sokszor hogy nem meleg mert sokszor ezt mondjak ra es mar tobbszkr is mondta higy kicsit mar elege van belole hogy ezzel vadoljak

Viszont szerintem ha bejelentene hogy van baratnoje azzal is ugyan annyira romlana a hirneve vagy hogy mondjam mintha azt mondana hogy meleg. De hat ez ilyen, ha tini balvany vagy akkor nincs eselyed normalis kapcsolatra

2019. márc. 30. 16:16
 19/24 A kérdező kommentje:

Ez most off topic, de ha még felnéztek akkor remélem, hogy Troyet is szeretitek és értitek mit akarok vele hangsúlyozni...

[link]

2019. ápr. 1. 15:07
 20/24 anonim válasza:

remélem még aktuálisa kérdés :)

szerintem nem meleg. 2 évig barátnője volt, haileyvel is alakulgatott valami, legalább is azt mondta. azok az interjúk, amikben elméletileg lebukik azzal a szöveggel h "my first boyfriend i mean girlfriend" dolog csak clickbait.

lehet, hogy kicsit feminin vagy furcsa, de bevallotta, hogy ez tény, és ő ettől shawn mendes. james cordennel mindenki hülyéskedik, a riff-offban pl direkt a wannabet énekelték, ami ilyen szövegű.

a képek, amiket a barátaival tesz ki, és ölelgetik egymást szerintem szimplán csak azzal magyarázható, hogy ő egy kifejezetten őszinte és érzelmes embernek tűnik, aki kifejezi a szeretetét.

a melegséggel kapcsolatos viták pedig megint alaptalanok szerintem. rengeteg embert vádoltak azzal, hogy meleg. shawnnak ez valószínűleg rosszul esik, azért bizonygatja, hogy ő straight. nagyobb lenne a gyanú, ha nyíltan támadna ha azt mondják rá, hogy meleg.

lehet, hogy időnként annak tűnik, de nem sok esélyt látok rá. az, hogy mindig azt nyilatkozza, hogy még nem volt szerelmes, az nem azt jelenti, hogy meleg, legalább is szerintem. laurennel akkor volt együtt, mikor még nem colt annyira híres, azóta pedig sok mindennel foglalkozott és a szerelem egy kicsit a háttérbe szorult. egyébként is, fiatal, meg fogja találni szerelem őt is, biztos vagyok benne.

ami bennem egyébként fura, hogy sok esetben meg tudom mondani férfiakról, hogy meleg-e, vagy annak tűnik-e és sokszor beigazolódik a dolog, azonban ez shawnnál egyszer sem történt meg. ne vegye senki szentírásnak, de lehet valami kis alapja a dolognak.

egyébként, én is örülök, hogy végre egy értelmes eszmecserét találtam itt.

p.s.:nem vagyok a melegek ellen, én lehet, hogy kifejezetten örülnék, ha kiderülne, hogy shawn pán/biszex.

2019. ápr. 28. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!