A felsorolt magyar Youtuberek között ki hol lakik és hány éves?
A felsorolt magyar Youtuberek között ki hol lakik és hány éves?
Ha csak egyet tudsz azt is írd meg.
Elég csak a város, nem a pontos cím érdekel, Budapest estén kerület is.
Szóval a Youtuberek (vagy csatornáik):
Dancsó Péter
PamKutyá-ék
TheVR-ék
LunkeY
Radics Peti
Unfueld
Barni
Nessaj
Beniipowa
HollywoodNewsAgency
Zzozéatya
Viszkok Fruzsi
Isti Szalai
GoodLike
Magyarósi Csaba
HErBy
AlexGaming
FacePapi
St22Lacika
Kodiak
(Estleg még a kedvenc videósod is mellé írhatod aki nincs a listán.
szerintem egyrészt tök mindegy, hogy hol laknak és hány évesek. másrészt, aki el akarja mondani, az szerintem elmondja a videóiban. aki nem akarja, hogy tudják róla, azokról meg nem érdemes/illő firtatni - gondolj bele, te még a kitalált felhadsználónevedet sem vállalod fel a kérdéseid mellett, pedig ebből sem tudna meg senki semmit rólad, de közben másoknak korát és lakhelyét akarod megtudni?
Magyarósi Csaba elég sokszor elmondta már a videóiban h budapesti, én többször találkoztam is vele (csak úgy az utcán, nem közönségtalálkozókon - mondjuk a videókban szereplőkkel szemben én nem szoktam leszólítani hírességeket, csak elmegyek mellettük), sőt a kerületet (szerintem 13.) és a korát, sőt szerintem a születésnapját is lehet tudni a videóiból (mintha lett volna olyan adása, amiben szülinapi ajándékokat kapott rajongóktól is).
Handrast nem kérdezted, de vele is többször találkoztam már véletlenül ő is valahol a 13. kerületi lehet. szerintem ő is emlegette már a korát, mindketten olyan 40 körül vannak.
Hello! Ha még aktuális a kérdésed akkor:
Alexgaming erdélyi, azon belül székelyudvarhelyi és most kb 21 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!