Vannak olyan magyar youtuberek (lányok), akik nem sminkelős videókat csinálnak?
Leírom, én kiket nézek :)
Placc - bár nem csak lányok, de vannak benne lányok is, és nem beauty téma
Sütikbirodalma - a csajszi nagyon jó sütiket süt és párat már én is kipróbáltam megcsinalni :)
Klaudia - Maris barátnője, nagyon bírom a stílusát
Klaudia's Channel - Amerikában elő magyar lány
Lini & Mommy - anyuka, baba-mama témában videóz főként, ami engem még nem érint, de érdekel attól függetlenül, szeretem hallgatni, ahogy beszél és vannak kis családi vlogjai amik szinten szórakoztatók szerintem, meg irtó cuki a baba :) szoval bírom.
Jennieland01 - kb ugyanezért, mint az előzőt. Ő beauty-s volt, de átcsapott babásba :) ő amerikai de Magyarországon él, és cuki az akcentusa
Otthonka - ez sok magyarázatra nem szorul :)
Inspirációk Csorba Anitától - imadom!
Kávészünet pszichológussal - szinten imadom!
Kb ennyi, akiket én nézek és jo szívvel ajánlok, mert értelme es tartalma is van a videoiknak és/vagy szórakoztató :) talán neked is bejönnek majd :)
Már Megint Kitty - Ő engem OwnMcKendry-re (ha elírtam, bocsi) emlékeztet, csak lányban, sok reakció videója van, vicces. :)
Soulshine by Andi - Hát ő nagyon cuki, hasznos tippjei vannak, és emellett a hangját felismered, mert ilyen szinkron hangféle.
SanaGreta - Ő sok vlog és ami különleges, zenés videót csinál, egyedien bolond.
Remélem tudtam segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!