Vica az érdeklödö kérdése:
Magyar beauty youtuberek?
Figyelt kérdés
Új vagyok a YouTube világában és nézelödtem egy kicsit. Megakadt a szemem egy legginormakeup 1 nevezetü csajon, mert màr 3 éve van a youtube-on és kevés feliratkozója van. Annyira nem rossz. Ti mit gondoltok róla? Érdemes nézni? Ti szeretitek?2015. jún. 1. 18:28
1/5 anonim válasza:
Gondolom mindenki inkább Follow Annát, Mónit, Ehssty-t ismeri jobban.
Megnéztem egy videóját, de szerintem nem valami jó minőségűek, ezen javíthatna. De nem rossz videós.
2/5 anonim válasza:
Emcibeauty a legjobb! Imádom!!! ^.*
3/5 anonim válasza:
Magyarok közül theverystyleblog és breakfast at fruh a legjobbak szerintem, bár én főleg külföldieket nézek. Emci beauty vagy mi meg még nagyon kislány a YouTube -hoz.
4/5 anonim válasza:
Emci bjúti csak a menő cuccait saz ájpodját mutogatja ... a meg minek kinek jó???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!