Gondolom máshoz is eljutott Miriam/Mirjam X-Faktor szereplése. Itt egy tippre 8-10 éves videója. Mi a véleményetek a testéről, alakjáról? Fiatalabban bevállaltam volna őt
2018. okt. 16. 21:52
1/9 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy egy átlagosan kinéző agresszív proli nő. Szóba se állnék ilyennel.
2/9 anonim válasza:
Bottal se... Látszik itt is, hogy mentális problémái vannak.
3/9 anonim válasza:
Buta egy nő.
Szégyen ,hogy vannak ilyen nők..
4/9 anonim válasza:
"Ezt a videót a felhasználó eltávolította"
Ez gyorsan ment, egy hétig sem volt fent...
5/9 A kérdező kommentje:
a jopofa hogy Miriam sajat YouTube csatornaja volt
gondolom
nem tetszett neki a sok negativ komment
2018. okt. 22. 04:20
6/9 anonim válasza:
Erre a nőre nem is lehet pozitivat mondani. Talán rájött, hogy nem tud énekelni, és a lemezén tényleg csak a helyükre lettek húzgálva a hangok.
8/9 anonim válasza:
A többinek sincs hangja amúgy. De legalább élvezettel néztem a csajt és szurkoltam neki hátha megtépi a zsűrit.
9/9 anonim válasza:
Rájött hogy egy rózsaszín köddel éltette magát xD
Ilyen mentalitású nőt...szégyen.
Ha neked mint kérdezőnek bejön: Hajrá sok sikert s boldogságot xD
Mindenkinek más az izlése, ha egyforma lenne sokan halnának meg magányosan. Ez is tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!