Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Weisz Fannira...

Szerintetek Weisz Fannira valóban rossz hatással van a férje, vagy csak az anyja dramatizálja túl a dolgokat?

Figyelt kérdés

Hónapok óta megy a balhé körülöttük, röpködnek a súlyosabbnál súlyosabb vádak, és egyelőre nem úgy néz ki hogy béke lenne... Ti melyik oldallal értetek egyet, Fanniékkal, vagy az anyjáékkal?

(Amennyiben nem tudod, hogy miről és kikről van szó, vagy nem érdekel a dolog, kérlek kattints csak simán tovább, és ne írj trollokodó válaszokat. Ez a sztárok, bulvár kategória, szóval ez a kérdés bőven elfér itt.)

2018. szept. 13. 12:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mai hír - nem békülnek az édesanyával, mert azt kérte, hogy Fanni egyedül menjen haza.

Naná, hogy nem engedi a férfi egyedül az anyjához, nem tudná kontrollálni, hogy a lány mikkel szembesülne. Kezdve a szándékosan félrecímzett esküvői meghívótól a NAV adósságig, a feljelentésekig, meg arról, hogy a családtagok nem tudták elérni őt.

Ilyen a nárcisztikus pszichopata.

2018. szept. 19. 12:49
 12/16 A kérdező kommentje:

Olvastam a híreket. Nagyon sajnálom Ágnest, szörnyű lehet neki, hogy a szeretett gyermeke így elfordul tőle, és az egész családtól egy férfi miatt.

Pár napja azzal is megvádolták, hogy már Fanni előző vőlegényét is ő üldözte el. Azért kíváncsi lennék, hogy tényleg így történt-e, vagy hogy ebből mennyi igaz, esetleg ebben is Péter keze benne van (mármint az ilyen hírek terjesztésében a médiában).

És valóban, normál esetben ez nem lenne nagy kérés, hogy egy szülő négyszemközt beszélhessen a gyerekével. Hiszen az anyuka nem azt mondta, hogy váljanak el, vagy hagyja el, csak hogy menjen haza egyedül, hogy beszélhessenek. Ebben semmi teljesíthetetlen feltétel nem lenne, normál esetben.

2018. szept. 19. 19:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Az egy vicces cikk volt.

Ugyanis a "vőlegény" barátja nyilatkozott. Az állítólagos vőlegény nem. :)

2018. szept. 19. 22:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem egyébként maximum pár év, és Fanni rá fog jönni, hogy a családjának végig mindenben igaza volt."

igazad volt.

2020. nov. 18. 09:33
 15/16 A kérdező kommentje:

Nos, igen... olvastam én is, hogy végre megjött az esze, és megszabadult Pszicho-Petikétől, aki (ha minden igaz), most már a tyúkeszű Nádai Anikót boldogítja :D

Remélhetőleg Fanni tanult a hibájából, és legközelebb jobban választ férjet.

2020. nov. 18. 12:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát ő meg a Nádai Anikó exével van :)
2020. nov. 18. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!