Ti nézitek a Fatmagült?
Figyelt kérdés
2018. szept. 1. 11:18
2/11 A kérdező kommentje:
A Fatmagül egy sorozat.
2018. szept. 1. 11:37
4/11 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. szept. 3. 19:39
5/11 anonim 

válasza:

Èn nézem neten. Szeptember elején kezdtem el. A 60. Résznél jàrok.
6/11 A kérdező kommentje:
Az jó de adják az IZAURA-TV is
2018. szept. 22. 21:15
7/11 anonim 

válasza:

Elhiszem, de én 6 éve nem nézek tv- t. Minden sorozatom ami érdekel fent van a neten, nincsnek véget nem érő reklàmok és fix időponthoz se vagyok kötve. Így akkor nézem amikor nekem kényelmes.
8/11 A kérdező kommentje:
Okos vagy
2018. szept. 24. 16:47
9/11 _Titkos_Kamilla_ válasza:
Egyszer láttam tv-ben és most elkezdtem nézni neten ,de a 88 rész utáni részeket nem tudom megnézni és az előzőeket sem ,azt írja ,hogy az oldal vírusus. Tudna valaki küldeni egy linket ahol megtalálom esetleg? :)
10/11 anonim 

válasza:

Én nézem a Fatmagült. Az RTL Gold-on hétköznaponként van.
Előző:
Törökül megtaláltam rengeteg részt, azokból is sokat láttam. Igaz, hogy nem értem a nyelvet de nekem még így is van értelme mert néha kitalálom mit mondanak.
Meg franciául is találtam.
Facebook csoportokban is lehet nézelődni. Nem tudom, ott van-e. ( vannak csoportok török sorozatokról, Beren Saat/Engin Akyürek csoportok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!