Mi a véleményetek Weisz Fanni és az anyja közti vitáról? Kinek adtok igazat? Tényleg fogva tartja a vőlegénye?
Most hogy olvastam én is a neten ezt az egész balhét utána néztem..:/ szerintem nem normális hogy az anyja a neten próbálja őket lejáratni
Eleinte teljesen együtt éreztem az anyukaval de utána meg néztem azt a videót (dallosbogi) amiből írta utána hogy a lányával szórakozik meg a porszívót ki kapcsolja és milyen dolog ez..szerintem kicsit fel hergelte magát és utána ki sarkított információkat az interjúból. Nekem nem úgy jött le mintha meg akarnál alázni Fannit. Nyilván egyikőjüket sem ismerem de nekem a srac viselkedésébol az jön le hogy úgy kezeli teljesen a lányt mintha nem lenne semmi baja :) amivel nincsen baj
Anyuka meg szerintem ki van akadva hogy a lánya önálló és már nincsen rá szüksége. De ha így folytatja nem is lesz a lányának rá.
Ez az én véleményem:)
Aki azt hiszi, hogy Fanni anyja őrült, annak a következőket ajánlom figyelmébe
A lány cége 2015ig - amíg a mamával közösen csinálták, patyolat tiszta volt. Azóta lett szarban, amióta a férje magához vette és kivette a kezéből a cég ügyeit.
A férje és a haverja intézik Fanni modellügynökségének ügyeit is - ott is egy rakás feljelentés áll szép sorban.
Milyen szerelmes az, aki nem engedi, hogy a párja találkozzon a családjával és a barátaival?
Milyen jellemre vall, hogy valaki szándékosan rossz címet ad meg a menyasszony barátainak, ezért a menyasszony totál egyedül marad az esküvő napján. Nem véletlenül sírta végig az eseményt. Totál légüres térben maradt.
Nekem volt szerencsém nárcisztikus pszichopatához. Pontosan egy az egyben ugyanazt művelte, mint a Fanni párja. A nagyzollás, a hazudozás, a csalások tömkelege, ő is tönkretett nem egy naív, szép fiatal lányt, a pénzzel meg lelépett. És ő sem vette fel sosem a vádak ellen a kesztyűt. Vagy a környezetét vadította rá arra a személyre, aki kimondta rá az igazságot, vagy csak hallgatott sunyin.
Fanni édesanyjának az a hibája, hogy baromira rosszul kommunikálja a nagyon is valós veszélyt. Nem mond ki tényeket és folyton per pici babájáról beszél, ami neki fontos, de ebben az ügyben sokkal durvább tények vannak, amivel sokkal hatásosabban meg tudná nyerni a közvéleményt magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!