Mi a véleményetek Justin Bieberről?
Figyelt kérdés
Ami engem illet nem szeretem de nem is utálom.Azt utálom benne hogy feketékkel lóg és ezzel akar kemény lenni. Gondolom ez nem csak nekem tünt fel...2010. jún. 19. 21:20
11/18 anonim válasza:
nem bírom egyáltalan...sem a zenéjét sem őt magát....mikor szólta le Adam-et?sztem lenne mit tanuljon Adam-től
12/18 anonim válasza:
Imádom!!!<3
Helyes, a zenéje hihetetlen a hangja aranyos és jó és hasonlít az arca egy haveromra csak ő helyesebb:)
13/18 anonim válasza:
szerintem is helyes jók a számai jó a hangja szimpi is ugyhogy m1 !!
na hali
14/18 A kérdező kommentje:
gondolom ti lányok vagytok :D. Hát mind1 én fiú vagyok és szerintem a zenéje nem nagy szám a csávóval annyira nem foglalkozok. A fiúk utálják a lányok imádják így van ez az ilyen tinisztároknál, most erre nem lehet mit mondani , mondhatnám úgy ez az élet körforgása :D
2010. jún. 23. 12:05
15/18 anonim válasza:
Tegnap 22:18 vagyok és igen lány:)
Szerintem van is benne mit imádni!!<3
Hát igen elég hülyén hangzott volna ha fiú vagyok és azt írom hogy helyes!:P
16/18 anonim válasza:
Igen ez nekem is feltünt már és az is hogy minden száma olyan egyhangú! Egyébként metroszexuális is de nem zavar szerintem jól nézki de nem járnék vele.
17/18 anonim válasza:
Szerintem elég nyomi ez a gyerek,mint a legtöbb ilyen mai "tinisztár" .:S
Szóval én utálom,mert beképzelt,nagynak hiszi magát,mindenhol eljátssza a szent gyereket(a mai viva chart show-ban hallottam,hogy házasságig szüzességet fogadott anyucinak), a zenéi nyálasak,azt hiszi,ha a felkapottabb sztárokkal énekel,ő is közéjük tartozik stb. És csaj voltam.: D
18/18 A kérdező kommentje:
egyetértek ez már nekem is feltűnt
2010. júl. 27. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!