Hallgatjátok Balázsék reggeli műsorát? Mi a véleményetek róla?
Nem hallgatom, de a munkahelyemen gyakran azt hallgatják. Én utálom nagyon őket, úgyhogy inkább másik rádiót hallgatok fülhallgatón. Sötét, primitív, közönséges emberek, akik az egyáltalán nem vicces poénjaikon röhigcsélnek órákon át.
Sokan nem unják meg évtizedek alatt sem.
Bocskort nem utálom, de 20 év után már borzasztó unalmas tud lenni.
Még a Petőfi van Harsányival, de az alapból ellenszenves kezdetektől, és a zenéket se szeretem egyik adón se. Én interneten hallgatok rádiót. Pl. Retro rádió, Aktív vagy Aktív Gold-ot. Zeneileg közelebb állnak hozzám, és visszafogottabb, kulturáltabb reggeli műsorok vannak. Bár az Aktív Gold-on nincs műsor, nincs hírek, csak retro zene. Munka vagy sportolás közben szinte csak azt hallgatom.
Nálunk az irodában szól mióta megszűnt a Music FM. Sajnos nincs jobb, de én is utálom őket.
Humortalan, idétlen, nem túl olvasott emberek. Bochkor is fárasztó hosszú távon, de mégis mérföldekkel jobbak voltak ezeknél a pojácáknál.
De sajnos nincs náluk jobb, a Retron Happy Endréék még rosszabbak, aztán ki van még, az fárasztó Harsányi a Petőfin?
nincs jó reggeli műsor Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!