Létezik olyan 18 éven aluli lány aki nem justin bieberbe vagy más hasonló búzába szerelmes?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 21:31
41/49 anonim válasza:
Kurt Cobain, Axl Rose, James Hetfield! Ők kiérdemelhették az én rajongásomat, mert nekik van mire büszkének lenni, hisz ők LEGENDÁK :D
17/L
43/49 anonim válasza:
Ez általában a lanyoknal szerintem nem szerelem, csak egyfajta rajongasi forma, h uristeeen o hires akkor szeressük meg ha összejönnek vele, én is hires lennek. 15F
44/49 anonim válasza:
amikor először hallottam egy számát-bármilyen kép és klipp nélkül-komolyan azt hittem hogy egy 16-17 év körüli lány énekel.. és ezt most nem azért írom, h leszóljam, csak mert ez az igazság..:S:d igazándiból semmi bajom nem kén eh legyen vele, engem csak egyszerűen irritál a külseje, meg az h milyen ruhákba jár... na meg a hangja.. hát fúj:D szerelmesnek lenni belé?? omfg.. Selena számomra veszített az 'értékéből' mikor vele járt... ezvan.
16/L
46/49 anonim válasza:
én is itt vagyok:) Rock forever! 15/L
47/49 anonim válasza:
Mielőtt bárkit sértegettek tanuljatok meg helyesen írni.
Itt az IQ 80 alatt,de ez érthető is.
48/49 anonim válasza:
Bleeeehh...okádék az összes.Aki ilyenekbe szerelmes, az nem tudja milyen egy igazi férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!