Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nem a régi Dancsó Péter? Peti...

Nem a régi Dancsó Péter? Peti amatör film kritikus, már évek óta nincs filmkritikája. Néha megborul, és ennyi. Ebbe nincs semmi kreativitás, Bárki beülhet kiabálni a kamera elé. Ez valóban médiahírnév betegség! Szerintem ezel nem csak én vagyok így!

Figyelt kérdés
Eléggé úgytűnik, hogy ezt a videóst is már csak a pénz hajtja!

#Péter #videómánia #Nem a régi
2018. júl. 10. 12:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

1. A kérdező nem Paul Street-ről kérdezett, szóval teljesen felesleges ezen veszekedni.

2. Úgy veszem észre, hogy ez már egyfajta divattá nőtte ki magát. Minél többet fikázunk egy embert, a "téged csak gyerekek néznek" "te is eladtad magad" "csak bohóckodsz" "csak a pénzért csinálod" kifejezésekkel, annál nagyobb emberek leszünk, mondván ez hűűű de menő!! Kiábrándítás: nem, nagyon nem menő, inkább gyerekes. De csak egy kérdés...azok az emberek akik ezeket állítják, honnan tudják? A helyébe vannak? Mert kétlem :) amúgy szerintem Peti nagyon jó videós, a szórakoztatás a lényege.

3. Nem, nem hanyatlott a minőség, csupán a stílus változott. Akinek tetszik, tetszik, akinek meg nem, nem értem miért nézi.

Nem kötekedek, csupán a véleményem írtam le ;)

2018. júl. 16. 14:02
 12/15 darkmemelord válasza:
100%
Amúgy csinál még filmkritikákat csak inkább ilyen kisebb filmekről, és más stílusban pl: vakáció kapitány. De gondolj bele hogy mennyire száraz lenne ha mindig ugyanabban a stílusban csinálná a videóit.
2018. júl. 20. 12:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Olyan videókat csinál, amiért fizetik.

Nem véletlenül váltott külsőt pár éve, így már eladható (trendi haj, ruhák, stb.).

2018. júl. 25. 09:58
 14/15 anonim válasza:
41%

Szerintem Dancsó továbbra is az egyik legkreatívabb videós a magyar youtube-on. A szponzorált tartalmakat a legzseniálisabb módon tálalja, nem direkt az arcodba tolva, vagy ha igen, akkor azt direkt trashben csinálja úgy, hogy ne legyen "cheesy".

Én személy szerint szerettem a kritikáit, de a legutolsókon érződött, hogy nem annyira kreatív, nem annyira hálózza be mindenféle direk/indirekt utalás a poénokat, mint régen.

A trash/retro irány amibe elment szerintem nem feltétlen szól a 15-20-as korosztálynak, legalábbis én azt vettem észre, hogy inkább az én (30 és környéke) korosztályom kultiválja és értékeli igazán a videót. Stílusos, koherens videókat gyárt, egyedi tartalom a magyar youtube-on, Magyarósi mellett az egyetlen ember akit komolyan tudok venni és/vagy nem fog el a cringe amikor a videóit nézem.

2018. júl. 27. 02:41
 15/15 anonim válasza:
100%

Nem érdekel, hogy eladta-e magát, viszont SZAR.

Régen imádtam a videóit. Aztán elkezdett zuhanni a színvonal. Hónapokig vártam, reménykedtem, minden videóját ébredező reménységgel kezdtem nézni.

De egy idő után feladtam, le is iratkoztam, ezt a hulladékot nézze a sok igénytelen senki.

2018. júl. 29. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!