Nem a régi Dancsó Péter? Peti amatör film kritikus, már évek óta nincs filmkritikája. Néha megborul, és ennyi. Ebbe nincs semmi kreativitás, Bárki beülhet kiabálni a kamera elé. Ez valóban médiahírnév betegség! Szerintem ezel nem csak én vagyok így!
Nyilván hajtja a pénz is, de valamilyen szinten még ezt a jelenséget is (tehát magát is) kiparodizálja.
Lehet, hogy más, de a szellemességéből nem vesztett. Egyike a nagyon kevés értekelhető videósnak, és egyike az összvissz 2-nek, akiket néha napján nézek. A másik Paul Street.
Paul Street egy hulladék
Dancsó meg igen megváltozott, de az "üzenet" még mindig hasonló, csak már más oldalról közelíti meg a dolgokat
Gratulálok a "színvonalas" megnyilvánulásodhoz.
Amit Dancsóról írtál, azzal egyet értek, de Paul Street közel sem hulladék. Ez nem azt jelenti, hogy mindent,a mit mond be kell kajálni, és készpénznek venni, de a funkciójának megfelel, szórakoztató, és érdekes. Beszélni is tud legalább, nem irritáló a stílusa, és legalább van egy valamire való témája.
#9, "véleményező videókat" nem szoktam nézni, fogalmam sincs Paul Street ezeket hogyan adja elő.
Nem azt mondom, hogy Paul Street a szónoklat mestere, de azért túlzás rémprimitívnek nevezni, a legtöbb videós még nála is sokkal rosszabb. Nem tudom, egyáltalán miért kéne nagy dolgokat elvárni egy 16-17 éves youtubertől...a videói érdekesek. Ennyi szerintem bőven elég. A helyzet nem olyan súlyú, mint ahogyan te előadod itt magad.
De mostmár kíváncsi vagyok, kit mondanál a paul street korosztályból, aki szerinted nem rémprmitív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!